لو سمحتم سوالي عن خبيرات الدقيق بامريكا خاصه عشان الكحك والبتيفورall purpose flour

اطباق عالم حواء

السلام عليكم ورحمه الله
كل عام وانتم بخير
انا عايزه اسال عن الدقيق all purpose flour سواء المبيضbleach او الغير مبيض un bleached
اي نوع افضل لعمل كحك وبيتيفور وسابليه لانه بيطلع ناشف معايا
ومش عندي سمنه هنا

يعني اعمل ايه عشان الدقيق يكون ابن حلال للكحك والبتيفور
وبردوه يكون ابن حلال للبيتزا البان والكرست"بالمره اسال عشان متعبكوش"


وبعدين اي افضل نوع زبده او شي مقارب للسمن البلدي بيتباع في ولمارت او كروجر او ولمارت

وبعدين طريقه بنت حلال للبيتيفور وكحك وغريبه وسابليه تنفع مع الدقيق الامريكي
جزاكم الله خير

اه مع العلم ان مش مكتوب اد ايه جلوتين موجودد علي الدقيق
15
2K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

sunsun_micro
sunsun_micro
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(:44:
mayosaa
mayosaa
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(:44:
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(:44:
اختي انت باي ولايه ساكنه انا الي اعرفه احنه عدنه اسواق عربيه و اسلاميه عدنه السمن العربي واذا على الطحين في انواع كثيره من الطحين الجيد مثل pillsbury هذا النوع ممتاز للمعجنات بس هذا الي اكدر اساعدك في
sunsun_micro
sunsun_micro
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(:44:
sunsun_micro
sunsun_micro
اختي انت باي ولايه ساكنه انا الي اعرفه احنه عدنه اسواق عربيه و اسلاميه عدنه السمن العربي واذا على الطحين في انواع كثيره من الطحين الجيد مثل pillsbury هذا النوع ممتاز للمعجنات بس هذا الي اكدر اساعدك في
اختي انت باي ولايه ساكنه انا الي اعرفه احنه عدنه اسواق عربيه و اسلاميه عدنه السمن العربي واذا على...
جزاك الله خيرا
انا التراي ستيت
بعيد عن اوهايو
بسبوسة السعودية
جزاك الله خيرا انا التراي ستيت بعيد عن اوهايو
جزاك الله خيرا انا التراي ستيت بعيد عن اوهايو
عيوني انا استخدم all purpose من زمان وحلو مررررررررررررررررررره للحلويات كلها .

توكلي على الله وسوي فيه .