يا ميت اهلا وسهلا ما بحسش انى فرحانه بحاجه قد ما بفرح بعمل ملف جديد يحمل كل ما هو مفيد لكن يا اجمل اخوات فى الله

معلش تحيه خاااااااصه جدا لاحبائى رفقائى فى حياه المنتدى دون - زيوده - ام ابيها -نودى - سندريلا - زئرده - ام ياسين - ام شهاب - شيرى - سبانش فلور - تماتيا - ميرو -سمسمه- ام ياسمين - رواء الاسلام - ام يوسف وحمزه-samoha_om_ali ..........وكل المصرياااات

ده يعنى انه فى تحيات خاصااات جدااااا لكل الاخوات الحبيبات فى المنتدى على كل الجنسيات بس سامحونى فى طاقه الحب الخاصه لحبيبات قلبى وعشره اربع سنوات من اجمل السنوات.


هنبدا بتورته الجبنه وصورها وكل يوم ان شاء الرحمن نحط الجديد يصلح معظمه للفطار والسحور وكل سنه وانتم بالف خير يا بنات





الحشو عباره عن حشوين واحد اى نوع جبنه عندك قليل الدسم يهرس مع قليل من زيت الزيتون
والحشو التانى عباره عن اى نوع من لنشون الفراخ افرميه فى المفرمه مع حته زبده وملح وفلفل




قطعه عيش نقص حوافها ونضعها فى الطبق الى راح نشتغل عليه بس خلى بالك اذا تحبى شكل التورته مدور انك تقصيها بالاستعانه بصينيه مدوره للاعطاء شكل الدائره



06-09-1428 هـ, 01:42 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1


نفرد طبقه كثيفه زى الصوره من الجبنه

كررى وضع توست وطبقات متبادله من لنشون الفراخ والجبن حتى تصلى للطبقه الاخيره وخلينا نشوف هنزوقها ازااااى



قطعى شرائح من الخيار ووريقات من الجرجير او قلب خسه كابوتشا صغير وزوقى زى الصوره





زوقى بشرائح السلامى بعد لفها على شكل ورده استعملى الزيتون الاسود والفجل الاحمر الصغير

06-09-1428 هـ, 01:51 صباحاً
 


ده شكلها النهائى

وده شكل واحده مستطيله




كل سنه وانتم بالف خير وبصحه دعواتكم بالخير والسلامه

واشوفكم بكره باذن الرحمن
06-09-1428 هـ, 01:52 صباحاً
 
حركة جديدة وحلوة00

الله يعطيك العافية اختي00000
06-09-1428 هـ, 02:04 صباحاً
 
كل عام وانتي بخير ياقلبي
الله اعطيكي العافيه
الف شكر
06-09-1428 هـ, 02:08 صباحاً
 


الساعة الآن 10:31 .