ازاي بتتبلوا الديك الرومي
وازاي بتقطع بعد السوي
ارجو الرد بليز
08-09-1428 هـ, 12:43 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
سلام عليكم
كل سنه و انت طيبه
بصى يا قمر تبليى الديك عادى بالبيصل و الملح و الفلفل اوكى و سبيه ساعه
و بعدين هاتى مناديل المطبخ و جففيفيه من الداخل كويس
قطعى تفاحه مكعبات و بطاطس و حبه توست و رشه زعتر و احشى الديك بالخلطه دى مع ورقه غار
و اقفلى الديك بالخيطو الابره و بعدين عاشان يستوى كويس هانى افضل اكياسحراريه و رشى الكيس بمعلقه دقيق و حطى الديك و لكل كيلو بياخد نص ساعه سوا فى اخر نص ساعه تفتحى الكيس و ادهنى الديك بالزبده السايحه و عصير التفاح و ده بييلوه لمعه و احمرار يجنن
لغايه لما يحمر الوش
لازم تسيبى الديك يبرد علشان بتقطع و بيتقطع شرائح و هو كامل بالورب
و يتقدم مع ارز بالمكسرات و سلطات زى الكلسلو و الزبادى و السلطه الروسى و اى سؤال انا تحت امرك
08-09-1428 هـ, 02:13 مساءً
 
طيب ممكن أتطفل أنا وأسأل بيتقطع بالورب ازاى رفيع يعني انا عارفة الماسكة بتكون ازاى لكن برضه مش باعرف اقطعه حلو زى المطاعم
08-09-1428 هـ, 02:25 مساءً
 
علشان بتقطع صح لازم السكينه الكهربا و ميتفطعش اربع لا و هو على بعضه
بالميل يعنى من جهه الصدرو كذلك الفخد
08-09-1428 هـ, 03:21 مساءً
 
نتالى جربتى الديك و لا لا
10-09-1428 هـ, 12:54 مساءً
 


الساعة الآن 11:18 .