السلاااام عليكم

شهر مبارك على الجميع

اخواتي ياليت تساعدوني بطريقة السبانخ واشلون اسويها مو راضيه تضبط معي

وزوجي ازعجني يبغاني اسويها صح ساعدوني بالله لاتبخلون علي
16-09-1428 هـ, 02:54 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اذابتسويهافطايرطريقتي كالاتي \
تحمرين بصل مفروم مع زيت زيتون ثم تضاف ربطةسبانخ مغسولةومقطعةصغيروعصيرليمون شوي وملح وفلفل اسودوكمون وسماق تترك على النارالى ان تذبل الاوراق
ياليت اكون افدتك موفقة حبوبة
16-09-1428 هـ, 03:21 صباحاً
 
حزمه سبانخ ,4 بصل اخضر , نص بصل ابيض , ملعقتين كبيره سماق , ملح . ملح ليمون . زيت زيتون . ليمون . وكثررري الليمون رشة كمون . احشي فيهم الفطاير وادعيلي
16-09-1428 هـ, 03:04 مساءً
 
بصل + سماق + سبانخ

اخلطيهم واحشي فيهم الفطاير
16-09-1428 هـ, 04:14 مساءً
 
اختى هقولك طريقة السبانخ بتاعتنا فى مصر غير اى بلد تانى اول مرة اسمع السبانخ تتعمل فطاير وتتحشى بيها ههههههههههه طريقتنا بتقطعى السبانخ قطع صغيرة جدا وتغسليها كويس جدا وتقطعى عليها حبة كسبرة خضراء وبعد كدة تضعى السمنة او الزبدة على النار وتبشرى فيها ثلاث بصلات وسط كدة وتحمريهم فى الزبدة لحد ما تصفر كدة لو السبانخ طازة معاكى مش مجمدة ضعى السبانخ على البصل الا حمرتة وشوحيها مع البصل لحد ما تدبل وبعد كدة ضيفى عصير الطماطم عليها مع ملعقة عدس اصفر انا بحط عدس فية ناس تحط معلقة ارز ميزة العدس يخلى السبانخ لونها احمر الارز بيخلى السبانخ تسود شوية كدة نسيت اقولك ضعى ثوم مفروم مع البصلة وانتى بتحمريها وسيبى السبانخ تتسبك فى الطماطم وزيدها شوية شوربة او مرقة بتسموها لحد ما تستوى يعنى ربع ساعة كدة وبالف هنا وشفاء يا رب جميلة جميلة جميلة جربيها وقوليلى رايك ولا تنسينى فى الدعاء واى استفسار انا تحت امرك يا عسل وكل سنة وانتى طيبة يا رب
18-09-1428 هـ, 12:18 صباحاً
 


الساعة الآن 11:35 .