بنااات ابغى طريقة مخلل الباذنجان...

اطباق عالم حواء

مرحبا بناااات ..

الله يسعد اوقاتكم بكل خير..

ياليت تساعدوني بطريقة الباذنجان المخلل..

شفت هنا طريقه بس نفسها اللي اقصدها..

ابغى طريقة المخلل المعتاده بس بالبانجان..

يعني تنحط في برطمان وتترك تتخلل ايام...


والف شكر ..
6
996

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

إنسانه طفشانه
ولا احد يعرفها؟؟
HOT CHOCOLATE
HOT CHOCOLATE
انا عني ما اعرفها بس راح اشوت موضوعك لفوق حتى يشوفونه البنات ويجاوبونك
UP
عاشقة الواحة
عاشقة الواحة
مساء الفل يا عسل انا هقولك طريقة البازنجان ان شالله طبعا بتجيبى البازنجان الاسود الحجم الصغير مش الكبير الصغير اوى وتغسلية جيدا وتفتحية من النصف كدة بس مش تفصلية عن بعض لا بيكون فتحة فى النص كدة وتسلقية فى ماء وملح ومتهرهوش نصف سلق كدة وتخرجية من الماء الغلى اغسلية تحت المية الباردة فى مصفى تكونى حضرتى الخلطة بتاعة الحشو والحشوة عبارة عن فلفل احمر مفروم مع ثوم مع حبة كمون مع حبة شطة وليمون قلبى الخليط كلة فى بعض واحشى بة البازنجان ورصية فى برطمان زجاج بعد ما تخلصى رص الكمية ضعى علية ماء وملح وخل وحبة شطة حسب الرغبة شطة حمراء مطحونة واغلقى البرطمان لو عايزة يفضل عندك مدة طويلة ضعية داخل التلاجة بالبرطمان بيبقى طعمة جميل اوى انا نفسى احبة اوى والف هنا وشفاء يا رب وكل سنة وانت طيبة يا عسل ورمضان كريم اى سؤال انا تحت امرك يا حبيبتى ولكى منى اجمل تحية
إنسانه طفشانه
هوت شوكلت

الف شكر غاليتي على الرفع..


عاشقة الواحه..

الله يجزاك الجنه طريقتك واضحه وان شاء الله راح اجربها..
الف الف شكررر
أم خضراء
أم خضراء
شكرا أختى أنسانة ليست طفشانه على هذا الموضوع فعلا كنت أرغب فى معرفة الأحتفاظ بالبذنجان مدة طويله 000000000000000000000000000000000000000000000000000000
وشكرا أختى عاشقة الواحة وبارك الله فيكى00000000000000000000000000000