• «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
مرحبا بناااات ..

الله يسعد اوقاتكم بكل خير..

ياليت تساعدوني بطريقة الباذنجان المخلل..

شفت هنا طريقه بس نفسها اللي اقصدها..

ابغى طريقة المخلل المعتاده بس بالبانجان..

يعني تنحط في برطمان وتترك تتخلل ايام...


والف شكر ..
17-09-1428 هـ, 09:51 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ولا احد يعرفها؟؟
17-09-1428 هـ, 03:13 مساءً
 
انا عني ما اعرفها بس راح اشوت موضوعك لفوق حتى يشوفونه البنات ويجاوبونك
UP
17-09-1428 هـ, 07:12 مساءً
 
مساء الفل يا عسل انا هقولك طريقة البازنجان ان شالله طبعا بتجيبى البازنجان الاسود الحجم الصغير مش الكبير الصغير اوى وتغسلية جيدا وتفتحية من النصف كدة بس مش تفصلية عن بعض لا بيكون فتحة فى النص كدة وتسلقية فى ماء وملح ومتهرهوش نصف سلق كدة وتخرجية من الماء الغلى اغسلية تحت المية الباردة فى مصفى تكونى حضرتى الخلطة بتاعة الحشو والحشوة عبارة عن فلفل احمر مفروم مع ثوم مع حبة كمون مع حبة شطة وليمون قلبى الخليط كلة فى بعض واحشى بة البازنجان ورصية فى برطمان زجاج بعد ما تخلصى رص الكمية ضعى علية ماء وملح وخل وحبة شطة حسب الرغبة شطة حمراء مطحونة واغلقى البرطمان لو عايزة يفضل عندك مدة طويلة ضعية داخل التلاجة بالبرطمان بيبقى طعمة جميل اوى انا نفسى احبة اوى والف هنا وشفاء يا رب وكل سنة وانت طيبة يا عسل ورمضان كريم اى سؤال انا تحت امرك يا حبيبتى ولكى منى اجمل تحية
17-09-1428 هـ, 10:48 مساءً
 
هوت شوكلت

الف شكر غاليتي على الرفع..


عاشقة الواحه..

الله يجزاك الجنه طريقتك واضحه وان شاء الله راح اجربها..
الف الف شكررر
18-09-1428 هـ, 08:46 صباحاً
 


الساعة الآن 06:45 .