اذا ممكن تعطوني حلى منال العالم بالشعيريه الباكستانيه وشكراً

للرفع
ماعرفه
للرفع




فراخ فيليه بالصويا صوص والفلفل الملون مع الأرز الأصفر ( طبخه ال10 دقائق )
http://forum.hawaaworld.com/showthre...994162#Scene_1
مربي مشمش منزلي تحفه ومجربه
http://forum.hawaaworld.com/showthre...978433#Scene_1
{وذكر فإن الذكرى تنفع المؤمنين } ,,,,,,, وأتمني علي المشرفات ألا يرفضواhttp://forum.hawaaworld.com/showthre...003338#Scene_1
نفسك تحفظي القرأن الكريم ومش عرفه اليكي الطريقه المضمونه
http://forum.hawaaworld.com/showthre...991489#Scene_1
متضيعيش الفرصه.. دلوقتى تقدرى تصغرى صورك وتحمليها بمنتهى السهوله والشرح بالصورhttp://forum.hawaaworld.com/showthre...008870#Scene_1
ملف مهم جدا عن خطوره تكرار القلي في نفس الزيت
http://forum.hawaaworld.com/showthre...993251#Scene_1
تكسرين شعيرية باكستانية وتحمسينها بشوي زبدة وترصينها بالصينية وبعدين تعملين كريم كرمل وتصبية على الشعيرية وترصين فوقة بسكوت ماري او بسكوت شاي وبعدين تسوين في الخلاط :
علبة قيمر،4جبن كريمي اناحطيت كيري،علبة نستلة،كاس قشطة خفق وبعدين تصبينهاعلى البسكوت وتزينيها بالكرميل الي يجي مع الكريمة
ملاحظة الصينية ماتكون فتح


الساعة الآن 12:14 .