السلام عليكم بنات ...زوجي شرالي ملوخيه مجففه وانا ما عرف اعملها ..مدري اسويها زي الملوخيه عاادي واطحنها ولالا مدري توهقت فيها... زوجي يقول ذاقها عند واحد مصري وحلوه وامي تقول طعمها مر ولاتعرف كيف تسويها هي بعد.. متعودين على الطازج....رجاء خاص الي تعرف ويطلع طعمها حلو تقولي ماودي اسويها وبعدين تنرمي ...الله يجزاكم خير؟؟
10-10-1428 هـ, 01:39 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اهلا ياقمر

الهنا و الشفا يارب مقدما
الملوخيه الناشغه اللي عندك مطحونه؟
لو مش مطحونه اطحنيها و احسن لو تنخليها في منخل علشان تكون نظيفه
عادي طريقتها زي الخضرا
سخني الشوربه فراخ او شوربه لحمه بس تكوني حاطه فيها توم مفروم و كسبره ناشفه حطي كميه الملوخيه اللي عايزاها بس خدي بالك ان الشوربه متكونش كتبر
قلبيها تغلي مره واحده بس
جهزي توم مفروم و معاه كسبره ناشفه و سمنه و حمريهم علي النار ة حطيها علي الملوخيه
و بالهنا و الشفا
10-10-1428 هـ, 03:26 مساءً
 
هي دي الطريقة الي كنت داخلة اكتبها لك جزاها الله خير اختنا spanishflower
وبالف هنا وشفا
10-10-1428 هـ, 03:48 مساءً
 
انا طريقتي غيييييير وهي لذيذة جدا جربيها والله موش راح تندمي ابداا

اولا اطحني الملوخية الناشفة جيدا وغربليها لتكون ناعمة.......خذي مقدار 6 الى 7 ملاعق اكل مع كوبين شاي زيت زيتون اخلطيهم في الطنجرة حتي تتحلل الملوخية في الزيت جيدا ......قليها على النار مدة بسيطة خذي بالك لتحترق فقط 2او 3دقائق مع التحريك المستمر ثم اسقيها بمرق الدجاج او اللحم الساخن واتركيها تغلي على الاقل ساعة لتستوى ثم اضيفي ما تحبذين الدجاج ....اللحم .....الارانب .....مع الثوم المدقوق والبهارات التى تحبينها ......يا رب تجربي طريقتي وتقوليلي رايك فيها ايييه ؟؟؟؟؟؟
10-10-1428 هـ, 04:43 مساءً
 




هلا وغلا اختى
بصراحه ماشاء الله البنات كفوا ووفوا
اعمليها وقوليلنا الاخبار
10-10-1428 هـ, 04:59 مساءً
 


الساعة الآن 10:52 .