السلام عليكم ورحمته الله وبركاته
المقادير:
اى مقدار من اللحمه المفرومه على حسب مقدار بيتك_بصله كبيره_فص ثوم كبير يس للطعم
ملح_فلفل اسود_اى بهارات حسب ما تحب ست البيت_فى بهارات للحمه المشويه او الكفته
سيخ عشان تعملى الكفته عليه_ ((((((فحم ويكون اكتر من قطعه)))))


الطريقه:
تعملى الحمه مع البصله فى الكبه وفص الثوم وتحطى البهارات الا انتى تحبيها الى التماسك
تتداخل مع بعض طبعا حتحطى شويه زيت فى الصانيه الا حتحطيها فى الفرن ولو الحمه المفرومه فيها سمين دهنه يعنى بيكون حلووووووو تجيبى السيخ وتصبعى الكفته عليه وترصى فى الصنيه وتحطيها فى الفرن ولحد ما تستوى وتتحمر بتكونى انتى حطيتى الفحم على النار لحد لما تكون جمرة حمرة وتطلعيها من الفرن حيكون نزل منها الزيت الللى انتى حطتيه وكمان نزل منها دهن اللحمه حتحطى انتى الفحمه فى ازيت والدهن ده بس بسرعه يكون فى ايدك غطاء تحكمى بيه قفل الصانيه عشان الخان الا حيطلع من الفحمه ما يطلعش برة وتشرب الكفته ريحه الفحم وده احسن ما تتدخنى البيت ب الفحم وبرضو هى النتيجه انا مجرابها كتير وممكن تحطى حلقات بطاطس قلب الكفته بس لو حطيتيها بتحطى شويه ماء عشان تستوى البطاطس وتاخد البطاطس طعه الفحم كمان وقدمى على حسب الرغيه






بالهنااااااااااااا والشفاااااااااااااا
13-10-1428 هـ, 01:33 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
تسلمين شكلها لذيذه بنجربها أن شاء الله
13-10-1428 هـ, 01:38 مساءً
 
اختي شكلها حتطلع لذيذه بس مافهمت الطريقه
13-10-1428 هـ, 01:47 مساءً
 
ام احمد عيزة تفهمى ايه ومن عينيه
اقول تانى امرى.
13-10-1428 هـ, 01:54 مساءً
 
احنا نسميه مندي

نفس الطريقه

وان اسوي الكباب باشكال واحطه بالفرن لحد مايسوي وبعدها ادخنه بالطريقه الي قلتي عليها

يمي يمي
13-10-1428 هـ, 02:26 مساءً
 


الساعة الآن 05:49 .