Analysis Services
اخواتى عملت سبيط بس طلع مش حلو خالص نفسى حد يقولى على كيف اعمل سبيط ويا سلام لو كان بالطريقة الاسكندرانية
17-10-1428 هـ, 09:37 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يا سلام بس كدة انا تحت امرك ياست noors


شوفى فى كذا طريقة

الاولى وهو الطاجن

بتبشرى بصلة وتحمريها شوية فى النار بس مش اوى وبعدين حطى عليها 2 فص توم مهروس وقلبيهم مع بعض

بعد كدة تكونى مقطعة السبيط وتقلبى مع التوم والبصل وتكونى مقطعة طماطم قطع صغير وفلفل اخضر لو بتحبى الحامى

ومعلقة صلصة وكسبرة خضرا وطبعا ملح وفلفل وكمون

وسبيهم على النار زودى مية ان احتاجت

ملحوظة

لو السبيط كبير اسلقية شوية الاول


الطريقة التانية وهى السبيط المقلى

بتقطعى السبيط وتغسلية كويس بالخل وبعد كدة تبلية بتوم وكمون وملح وليمون على الاقل ساعة

حطى السبيط حبة حبة فى الدقيق وانت جاية تحطية فى الزيت علشان تقلية حاولى

تزيلى الدقيق الزيادة علشان ميعجنش منك فى القلى
والزيت يبقة كلة دقيق

وكدة خلاص باهنا والشفا
17-10-1428 هـ, 10:21 مساءً
 
مليون شكر اختى سمر ربنا يباركلك
17-10-1428 هـ, 10:26 مساءً
 
ممكن سؤال ايه هو السبيط
ارجوا الرد وشكرا
18-10-1428 هـ, 10:45 صباحاً
 
السلام عليكم

السبيط هو الحبار او فى ناس تعرفة بالكاليمارى

يارب اكون افتك
18-10-1428 هـ, 11:12 صباحاً
 


الساعة الآن 02:41 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏