العنوان واضح تكفـــــــــــــون ابي صينية مكرونة باشميل باللحم تكووووووون حلوه حلوه حلوه ولذيذه لان ابو زوجي يحبها مووووووووت وابي اذا حمرتها من فوق ماتتحترق وتبقع وتصير زي الفحمه لا ابيها تكون مستويه في التحمر وش الطريقه يعطيكم العافيه وعلى الاقل اذا مابتعرفي ارفعي الموضوووووع ولكم حوووبي

الله لآيحرمني من عآلمي

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اختي لما تحمريها من فوق خلي النار هادية وخفيفة هيك بتضلي متابعتيها ومسيطرة على اللون اللي بدك ياه
بالنسبة للطرق هي رابطين ان شالله تستفيدي منهم

http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=992799

http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=991320
استغفر الله الذي لا اله الا هو الحي القيوم واتوب اليه ..
مشكورررررررره اختي انسام وبحاول اجربها بنات لاتبخلون علي تكفون

الله لآيحرمني من عآلمي
السلام عليكم اختى

اسلقى المكرونة طبعا وبعد كدة اقسميها نصفين


اعملى صلصة البشامل ( 1 كيلة حليب _ 3 الى 4 معالق دقيق )

طريقة البشاميل جديدة عليكى بس انا على طول بسويها ولا تحمير دقيق ولا تعب ودوخة

فكى الدقيق بالماء لغاية متلقية بينزل زى الخيط اغلى الحليب واول ما الحليب غلى وطى النار وابدئى حطى الدقيق اللى انت فكتية بالمية وايدك بتحرك الحليب

مع سائل الدقيق عى طول حتلقى الحليب بدء يتقل معاكى قلبى لمدة دقيقتين علشان الدقيق يستوى

والتقليب علشان ما يحصلش تكتل

الموضوع سهل جدااااااااااا بس انا بشرح لكى بالتفصيل

خلاص نزل من على النا حطى قطعة زبدة حلوة يعنى معلقتين

وملح وفلفل ابيض قلبية وسبية يبرد

بعد كدة حطى علية 2 بيضة لو عاوزة انا بصراحة طول عمرى اعمل البشامل من غير بيض

يعنى زى ما تحبى

اشطفى المكرونة كويس وصفيها

وزى ما قلت لك اقسميها

ادهنى صنية

خدى اول قسم وحطى علية 1|2 صلصة البشامل وقلبى كويس

وحطيها فى الصنية

حطى اللحم المفروم اللى انت مسويتة بالبصل والملح والفلفل فى الوسط بعد كدة حطى باقى المكرونة وعليها باقى صلصة البشامل
وساوى البشامل على قد ما تقدرى
من غير بيض ولازيت لانة دة اللى بيحرق الوش بتاع المكرونة حاولى

ابشرى اى نوع جبنة حمرا او رومى او اى نوع انت بتحبية ورشة على وش الصنية

لما تيجى تدخليها الفرن حطيها فى الوسط علشان الوش كمان يتحمر معاكى

وتكون النار اعلى من المتوسطة

بالعافية

معلش بقة انا طولت عليكى ولكن حبيت اقول لك واحدة وحدة


طرقة البشامل دى كل اللى يذقها عندى يفكرنى حطة قشطة من حلاوتها







الساعة الآن 12:21 .