سلام ياحلوات
فكرت اليوم اسوي طعمية اخذت حول كأسين من الحمص وكاس بقدونس وملعقتين دقيق وملح خلطتهم لين صاروا ناعمين وسويتهم دوائر
المشكله يوم قليتهم ذابوا في الزيت وش ناقص تكفون قولولي وش اسوي فيها حرام اكبه في الزبالة
ياليت تعبروني وتردون
اختى بصراحه انا معرفش بس اللى اعرفه ان الطعميه مافيهاش دقيق
فيها بيض وكربوناتو وكسبره ناشفه وفول مدشوش او حمص وبقدونس كلهم بيتفرموا ناعم ويبقوا زى العجين بس بينضاف البيض والكربوناتو اخر حاجه وممكن نضيف سمسم ده اللى اعرفه بس بصراحه عمرى ماعملتها وان شاء الله البنات يفيدوكى
حبيبتي الطعمية ما فيها طحين ابداااا. حمص و فول منقوع و ضمة بقدونس و ضمة كزبرة و بصل و ثوم و ملح و عند القلي ملعقة بهارات فلافل و رشة كربونات. و اقليهم في زيت حاااااااااااااار جدا.
: :

اللهم حسن خُلقه وخلقه واجعله من عبادك الصالحين
يا سبحان الله انت وانا برده يا شيري المهم بصي يا هناء في هنا في الاطباق الرئيسيه طريقه دودا دي حلوه لو غرفت احطلك الرابط هحطهولك واسم الموضوع طريقه عمل الطعميه المصري
انا بحط نصف كاس فول مدشوش ومنقوع قبلها بيوم في الماء معاه بصله صغيره و5 فصوص توم وملح وكمون وبقدونس وكسبره وكوراث اخضر وافرمي كويس وبعد كده وانت جايه تعمليها ضيفي بيركوبنات معلقه صغيره وبيضه ولازم تفرميهم كويس.
للرفع
استغفر الله الذي لااله الاهوالحي القيوم واتوووب اليه

اللهم اغفر لجدي وارحمه رحمه واسعه
لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين


الساعة الآن 08:49 .