السلام عليكم صبايا حبيت مساعدتكم ...

عندي سبانخ مجمدة وهي اول مرة هأعملها اللى عندها فكرة كيف بدي اطبخها بس مابدي فاير بالسبانخ... وجزاكم الله الف خير
07-11-1428 هـ, 12:59 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
قومى بتحمير كمية من الثوم المفروم فى الزيت حتى يصفر ثم ضعى عليه عصير الطماطم أو معجون الطماطم المخفف بقليل من الماء و اتركيه حتى يتسبك ثم اضيفى المرق و السبانخ و ممكن تضيفى حمص حسب الرغبة ويتبل بالملح و الفلفل و تترك حتى تنضج السبانخ و الحمص و بالهنا و الشفا.
ملحوظة : الحمص المستخدم هو حمص الطهى و ليس الحمص الشامى و يكون مقشر و مفلوق
07-11-1428 هـ, 04:39 مساءً
 
مشكورة اختي يعطيكي العافية بس مابيحطولو لحمة؟؟؟؟ لحمة مفرومة
08-11-1428 هـ, 06:09 مساءً
 
اكيد ياقمر تحطيلها كرات لحمه مفرومه تعمليها زي الكفته وتضيفها للسبانخ

لاني مره قريت معلومه وهي ان الانسان مابيستفيد من الحديد الموجود بالسبانخ بدون اضافه اللحم

سبحان الله اللحم بيساعد على امتصاص الحديد الموجود بالسبانخ


اتمنى اكون افدتك ياقمر
08-11-1428 هـ, 06:31 مساءً
 
بصى ياقمر هو طبخ السبانخ زى اى طبيخ عادى خالص
انا بحمر البصل وبعد كده بحد اللحم(لحم هبر مش مفروم) يتشوح وبعدين اضيف الصلصه والماء
طبعا مع البصل بضيف ورق لورا وهيل وبعد مابحط اللحمه بحط بهاراتى المعتمده ماعدا الملح

وفى الاخر لما اللحم يستوى احط السبانخ ومعاه فصين توم مفرومين ناعم
وبس يغلى شويه السبانخ بيكون استوت
وبالف هنا وشفا
08-11-1428 هـ, 07:51 مساءً
 


الساعة الآن 09:49 .