Analysis Services
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كيفكم ياطبخااااااات انشاالله بخير
انا شفت مره اكله تجنن بس مااعرف ايش هي الطريقه اتمنى للي تعرف تساعدني
اول شي صينية فخااار فيها ريش غنم ومرصوص فوقها محشي ورق عنب وبس
بناااااااااااااات عن جد الطعم اكثر من رائع بس ماادري ايش هيه الطريقه بلييييز ساعدوني
24-11-1428 هـ, 08:58 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بناااااااااااااااااات مش معقول ولا رد
25-11-1428 هـ, 01:20 صباحاً
 
ازيك ياقمر

معلش بس تلاقى البنات نايمين دلوقت <<انا بس اللى سهرانه خخخخخخخ

حبيبتى ده طاجن سهل جدااااااااااااااوهقولك الطريقه اللى اعرفها يمكن يكون له طريقه تانيه

انتى هتعملى محشى ورق العنب عادى جدااااااااا

هتحطى منه طبقه وفوقيه الريش وفوقيه طبقه كمان من المحشى
وهتحطى عليها ميه تغطى ورق العنب بخوالى 2 سم
وتدخليها الفرن ولما تشرب ميتها تغطى عليها
والريش احلى حاجه لانها بتستوى بسررررعه مع ورق العنب
بصراحه ده اللى اعرفه
وبالف هنا وشفا
25-11-1428 هـ, 01:41 صباحاً
 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

هو طاجن فخار و يسوى فيه محشي ورق عنب بالريش الضاني و يطبخ في الفرن و الطريقة مثل ما قالت أختنا مدام شيرين_ام ادهم
25-11-1428 هـ, 06:31 صباحاً
 


الساعة الآن 06:34 .