يا بنات حواء ....السلام عليكم
انا اشتريت زنجبيل اخضر طازج ...ولا اعرف طريقة تخزينة ....ما ادري اطحنه والا ابشره ...ولا اعرف وين احطه في مكان بارد والا ايش؟؟
يا ليت اللي عندها خلفية عن الزنجبيل الاخضرتقول لي واكون لها شاكرة
وجزاكم الله الف خير
29-05-1424 هـ, 10:17 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يا هلا ومرحبى بالا خت مشموشه ------- راح اقولك طريقتي

اقشر الزنجبيل واقطعه قطع صغيره + ليمون معصور + ثوم + قليل من الماء

واخلطهم بالخلاط ثم احطهم في علبه بلا ستك ------- واخذ منه عند الحاجه


و***** الله اكون افد تك
29-05-1424 هـ, 11:17 مساءً
 
حبيبتي نسيت اقولج حطي العلبه في الثلاجه :24:
29-05-1424 هـ, 11:20 مساءً
 
مشموشة انا جربت حاجات كتير كنت بسيبة بالمطبخ مكشوف بس كان بيبوظ مني ساعات وساعات كنت بتركة لغاية ما ينشف خالص وبعدين افرمة واعمل منة بودرة بس عرفت ان الطريقة دي تفقدة كتير من خواصة

واخيرا اكتشفت طريقة حلوة جدا لما بروح لمحل الخضار لقيتة حاطط الزنجبيل في الثلاجة ومن يومها وانا بحطة بالثلاجة في اي رف من رفوف باب الثلاجة بيفضل طازج لفترة طويلة جدا ممكن تكون شهرين لثلاث شهور من غير ما تحطية في كيس ولا حاجة
اتمني اني اكون افدتك
30-05-1424 هـ, 04:55 مساءً
 
مشموشه عزيزتي
اسمحيلي بنقل الموضوع
تحياتي
03-06-1424 هـ, 11:51 صباحاً
 


الساعة الآن 09:07 .