السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
عايزة اعمل بسبوسه وتطلع كويسه
انا عندى الكياس الجاهزة اللى بس نضيف عليها سمن و زيادى
لكن كل ماعملها تطلع وحششششه جدا اكيد فى حاجه غلط
ياريت اللى تعرف تساعدنى
07-12-1428 هـ, 06:03 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
البسبوسه
كاس سميد ..........................
كاس سكر
نصف كاس دقيق
ملعقه بكنج باودر
نصف كاس زيت
علبة زبادي ماتكون بارده
بيضه
فانيليا
الطريقه
.......
اخفقي البيضه ومعها الفانيليا وبالتدريج يوضع السميد والسكر والدقيق والزيت والزبادي وتدهن صينيه بالزيت وترش دقيق وتصب الخلطه السابقه ويرش وجهها بالفستق او المكسرات
وتدخل الفرن مع الانتباه لها حتى لاتحترق وبعد نضجها ترش شيره بارده وتؤكل بالعافيه
07-12-1428 هـ, 06:16 مساءً
 
شكرا على ردك
ولكن انا عندى بتكون جاهزة بس بيوضع عليها الزيادى والسمن
لكن دايما تطلع مش مظبوطه يعنى ناشفه جدا وحمرا من الوجه لكن مش مستويه من الداخل
07-12-1428 هـ, 07:25 مساءً
 
جربي هذه واتركي الجاهز لانه احيانا مايضبط
07-12-1428 هـ, 08:26 مساءً
 
خلاص ان شاء الله برجيها بس السميد خشن صح؟
07-12-1428 هـ, 11:05 مساءً
 


الساعة الآن 02:49 .