السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
عايزة اعمل بسبوسه وتطلع كويسه
انا عندى الكياس الجاهزة اللى بس نضيف عليها سمن و زيادى
لكن كل ماعملها تطلع وحششششه جدا اكيد فى حاجه غلط
ياريت اللى تعرف تساعدنى

البسبوسه
كاس سميد ..........................
كاس سكر
نصف كاس دقيق
ملعقه بكنج باودر
نصف كاس زيت
علبة زبادي ماتكون بارده
بيضه
فانيليا
الطريقه
.......
اخفقي البيضه ومعها الفانيليا وبالتدريج يوضع السميد والسكر والدقيق والزيت والزبادي وتدهن صينيه بالزيت وترش دقيق وتصب الخلطه السابقه ويرش وجهها بالفستق او المكسرات
وتدخل الفرن مع الانتباه لها حتى لاتحترق وبعد نضجها ترش شيره بارده وتؤكل بالعافيه
شكرا على ردك
ولكن انا عندى بتكون جاهزة بس بيوضع عليها الزيادى والسمن
لكن دايما تطلع مش مظبوطه يعنى ناشفه جدا وحمرا من الوجه لكن مش مستويه من الداخل
جربي هذه واتركي الجاهز لانه احيانا مايضبط
خلاص ان شاء الله برجيها بس السميد خشن صح؟


الساعة الآن 12:56 .