أخواتي بنات المنتدى العزيزات عندي سؤال عن عجينة العشر دقائق ممكن تساعدوني أنا صارلي فترة أسوي هذه العجينة الصراحة هي سريعة و تسعف بس يوم والدتي قالتلي انها تحس ان العجينة ثقيلة !!!!!!!
يعني مثلا لما اسوي حبات بيتزا تحسي ان وزن الحبة ثقيل يا ترى ايش السبب فياريت من محترفات الطبخ تقولو لي كيف اخلي عجينة العشر دقائق عجينة خفيفة و طرية ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وشكرا .....

ينقل من المعجنات لاطباق حواء


اسألك يارب باسمك الأعظم .. وبصفاتك العلى .. أن تفرش لهذه الغالية دربا من .. نور
وتجعل وجهها دائما مسرور .. وتملأ قلبها بذكرك يا غفور ..
وتجعل لها الصراط سهلا للعبور .. وتجعلها في الجنة أجمل من الحور . .

ولك بالمثل يالغاليه ...





حبيبتى شوفى انا دايما اسويها وبتطلع هششششششششششه ولذيذه

شوفى انتى المقادير الاولى السايله اضربيها بالخلاط وسيبيها فتره تخمر
انا فى الصيف اسيبها ربع ساعه وبالشتاء نصف ساعه

وبعدين تضيفى المقادير التانيه تعجنى كويس جدااااااااااااا ااااا وكمان تتركيها تخمر فتره لحد ماتلاقيها اتنفخت جدااااااااا

لما تستخدميها لدواير البيتزا اتحكمى فى سمكها انتى بمعرفتك
وصدقينى كل ماسبتيها تخمر هتذهلك طراوتها وخفتها
والشكر طبعا واصل لام عزيزان وفيافى نجد جزاهم الله خيرا
وبالتوفيق ياقمر
غرريبة

انا تطلع عندي هششششششة وطررية ماشاء الله
مثل ما قالت مدام شيرين
خليها تخمر بعد ما تعجنينها الين تنتفخ مرة
وكل ما طولت في التخمير راح تطلع لك طرية تجنن
وتأكدي ان خميرتك جديدة


الساعة الآن 11:36 .