بسم الله المنيو مع الطريقه اولا الشوربه شوربه التشيلى الخضرا مع الكريمه الطريقه:يسخن الزيت ويضاف اليه بصله كبيره مفرومه مع 2فص ثوم مدقوق انا ببشورهويقلبوا لمده 4 دقائق وتكون النار هادئه ثم نرفع النار ونتيضف 4ك مرقه دجاج ونتركه يغلى 6 دقائق نجعل الحراره منخفضه ونتركهم 7 دقائق اخرى ثم نرفع الحراره الى درجه متوسطه ونضيف علبه فاصوليا سودا مصفاه وفلفل احمر حار مفروم وحوالى علبه صغيره جبنه بطعم الفلفل الحار مقطعه شرائح وممكن تغير لجبنه شيدر بس هى اطعم بجبنه الفلفل وحوالى صدر ديك رومى مقطع شرائح وممكن استبداله ب2 صدر دجاج مخلى واخر شيئ اك كريمه وتتركه على النار لمده 5 دقائق وعند الغرف تجمل باوراق الكسبرهلذيذه بجد ثانياستيك لحم البقر المشوىبالصلصه: نتبل 1ك لحم بقر استيك بالملح والفلفل ويحمروابالزيت حتى يتغير اللوننضع فى الخلاط ك ماء و3 فص توم وربع ك حليب عصير ليمونه و2 م ك خل 2م ك دقيق مع نص م فلفل احمر وملح وفلفل ثم ترص اللحم فى صنيه ويسكب فوقها الصلصه وتدخل الفرن على درجه 200 لمده ساعه تقدم مع خضار سوتيهفعلا تكون مش معقوله. ثالثا السلطه وهى سلطه بطاطس بالذرهمع المايونيز:تقشر 4حبات بطاطس مسلوقه وتقطع مكعبات وتتضاف علبه ذره ويضاف عليهم بقدونس وملح وفلفل وعصير ليمون ومايونيز وتقلب ببط وتقدم بارده رابعا الحلو حوالى ربع كيلو كنافه مع ربع ك زيت دوار الشمس ونحضر الحشو وهى عباره عن تفاحه خضرا مقشره ومقطعه صغير جدا مع 2م ك جوز مقطع و2 مك زبيب كبير الحجم 2مك سكر اسمرونص م ص قرفه ينثر الزيت على حلقه وتسحف الخيوط الداخليه وتشبك لتعمل الكنافه وتدعك جيدا وتقطع على شكل خصل وتلف كل خصله على شكل حلقه مع سحب الخيوط الداخليه لتعمل كقاعده للحلقه ووتحشى بحشوه التفاح وترص الحلقات بعد انتهاء حشوها بصنيه وتدخل الفرن حار مسبقا على درجه 180 وعند خروجها ممكن رش قطرات عسل حسب الرغبه والف الف هنا عليكم يا رب لو عجبتكم بلغونى حبيباتى والدعاء لى بالذريه باراده الله

تسلمين فؤنه
منيوهاتك لو فيها صور تطلع شي





تسلمين الله يعطيك العافيه





الساعة الآن 04:46 .