السلام عليكم

عندي سمك فيليه ومااعرف كيف اعمله انا متعوده عالسمك العادي ..

ومااعرف كيف اطبخ الفيليه ممكن تساعدوووووني ؟؟؟
28-12-1428 هـ, 02:15 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
السمك بعد ماتغسليه انقعديه فى ماء وخل وبعدين تبليه فى ليمون وخل وجثوم مفروم وملح وجنزبيل مفروم وكمون وكسبرة ناعمة وممكن تحطيه فى الفريزر بتتبيلته او تقليه على طول بعد ما تسيبيه فى التتبيلة فترة وبعدين تحطيه فى دقيق (طحين) فيه ملح ورشة جنزبيل واقليه فى زيت سخن ولما يلون شويه السمك وطى النار عشان تدخل الحرارة لقلب السمك ويستوى من غير ما يتحرق من برا مش بياخد وقت على النار يعنى تقريبا 5 دقائق لكل جهة
اول ما تخرجى السمك وهو لسه سخن رشى عليه رشة خل او ليمون وبالهنا
28-12-1428 هـ, 03:18 مساءً
 
28-12-1428 هـ, 03:22 مساءً
 
هلا حبيبتي
انا كان عندي فيلية هامور ورحت خلطت علبة زبادي+2 م مايونيز+ثوم مفروم +ملح+شوية بهارات وحطيتة بالفرن وطلع يهبل مرررة
28-12-1428 هـ, 03:53 مساءً
 
تبليه واقليه
28-12-1428 هـ, 04:52 مساءً
 


الساعة الآن 12:16 .