اخواتى اريد معرفة كيف عمل طبق العاشورة الا بالبليلة مش عارفة هل الطبق ده معروف ام لا هو منتشر فى مصر بس انا ناسية الطريقة فهل احد يعرف وشكرا
بصى ياقمر

انتى لو بتعرفى تعملى المهلبيه <<<هيبقى سهل كتير

اسلقى البليله الاول

وبعدين اعملى المهلبيه بس خففيها شويه يعنى ماتبقاش متماسكه اوى زى المهلبيه العاديه او الرز بلبن لان العاشورا بتبقى خفيفه شويه

بس ضيفى عليها البليله وقلبيها وحطيها فى اطباق

وعلى الوش زينيها بالزبيب وجوز الهند والمكسرات وياسلام عليها وهى على وشها بوله ايس كريم<<< برد برد مش مشكله خخخخخخخخخ

وبس ياقمر
يسلموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووا
فووووق لعيون احلى noors
الله يعطيكم العافيه يارب


الساعة الآن 11:38 .