ايه رأيكم نفتح ملف جديد
بدل ما كل واحده تعرض طبختها و بس ليه كمان ما تسألش عن اى طبخه نفسها تعرفها اوتتعلمها يمكن تلاقي طريقتها عن اخت تانيه
يلا ساعدوووووووووووووونى يلا
انا اول واحده هتبدأ

نفسى اعرف طريقه اعداد القهوه السعوووودى المظبوووطه
انا عارفه ان كلكلم عارفين طبعا فارجوكم علموووووووووووووووووووووووونى


ثانى شئ عوزه اعرف طريقه عمل المكدوس

و تسلم ايديكم مقدما
19-01-1429 هـ, 04:08 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
فووووووووووق
19-01-1429 هـ, 04:20 مساءً
 
وانا ودي اعرف كيف اسوي الطبخات الشعبيه وتكون مظبوطه مثل الجريش والهريس والمحلى
19-01-1429 هـ, 04:31 مساءً
 
فين التجاوب يا بناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات
19-01-1429 هـ, 09:58 مساءً
 
فكرتك حلوة
انا هاقوللك على القهوة زي ماانا بعملها وطبعا اانا اخدت الطريقة من النت لانى مصرية ومعرفهاش لكن بتعجبنى وبحبها اوى

شوفي
كل لتر ماء عليه معلقتين طعام قهوة عربي ودى بتجيبيها من عطار او انا جبتها من السوبر ماركت ومعاها هيل يعني مطحون معاها او لوحدها

لازم الميه تكون سخنة اولا ثم تضيفي معلقتين قهوة وتقلبى وتغطيها وتتركيها تغلى حوالى 15 - 20 دقيقة على نار متوسطة
وتجهزى ترمس وتحطي فيه معلقة صغيرة هيل مطحون
بعد ماتغلى القهوة تصفيها في الترمس وتقفلى الترمس وتسيبيها 10 دقايق عشان الهيل مايزعجك في الشرب
وتقدم مع التمر او نوع من الحلويات

وياريت البنات يقولوا لو طريقتى مضبوطة ولا لا عشان انا كمان استفيد

اما المكدوس فمعرفش طريقته
19-01-1429 هـ, 11:27 مساءً
 


الساعة الآن 02:11 .