Analysis Services

اخواتى العزيزات ارجوكم عايز مقادير
كيكة دسمة وتكون قليلة الدسم
وقولوا لى ليه الكيكة الاسفنجية
بتهبط لما بتخرج من الفرن وليه
لونها بيبقى مش فاتح زى اللى
بنشتريها من المحلات وليه ما بتكنش
عالية زى اللى بنشتريها مع انى واخده
الطريقه من برنامج كل بلد اكله
وبتبقى كويسه بس مش عالية وبتهبط
شوية لما بتخرج من الفرن وبيكون
اللون مش فاتح زى الجاهزه
وجزاكم الله خيرا
20-01-1429 هـ, 01:34 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
صراحة انا مافهمت عليك كيف تبين كيكة دسمة وتكون قليلة الدسم
ومن ناحية الكيك الاسفنجي انا ما اظبطة ومقدر افيدك
20-01-1429 هـ, 09:14 صباحاً
 
بعطيك مقادير كيكة جنان أولادي يحبوها مررررة...المقياس علبة الزبادي......حطي بخلاط الطماطم علبة زبادي+نصف العلبة سكر+نصف العلبةزيت+2بيض+طحين+ملعقة اكل فانيلا
+ملعقة اكل خميرة ب.ب+بشر قشرة ليمون او برتقال...واضربيهم بالخلاط ثم صبيهم بصينية مدهونة بشوية زيت وشوية طحين ثم دخليها الفرن من تحت حتى ترتفع وتتحمر اطرافها ثم حمريها من فوق..واحذري تفتحي الفرن قبل ماتمر نصف ساعة على الاقل لان هذا سبب انخفاضها فيما بعد..وخلي الصينية بالوسط لاهي مرتفعة ولا نازلة...وبالهنا والعافية وردي لي امانة اذا اعجبتك
20-01-1429 هـ, 04:10 مساءً
 


الساعة الآن 01:26 .