اخواتى العزيزات ارجوكم عايز مقادير
كيكة دسمة وتكون قليلة الدسم
وقولوا لى ليه الكيكة الاسفنجية
بتهبط لما بتخرج من الفرن وليه
لونها بيبقى مش فاتح زى اللى
بنشتريها من المحلات وليه ما بتكنش
عالية زى اللى بنشتريها مع انى واخده
الطريقه من برنامج كل بلد اكله
وبتبقى كويسه بس مش عالية وبتهبط
شوية لما بتخرج من الفرن وبيكون
اللون مش فاتح زى الجاهزه
وجزاكم الله خيرا :26::15:
منونة @mnon_2
عضوة جديدة
يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.
بعطيك مقادير كيكة جنان أولادي يحبوها مررررة...المقياس علبة الزبادي......حطي بخلاط الطماطم علبة زبادي+نصف العلبة سكر+نصف العلبةزيت+2بيض+طحين+ملعقة اكل فانيلا
+ملعقة اكل خميرة ب.ب+بشر قشرة ليمون او برتقال...واضربيهم بالخلاط ثم صبيهم بصينية مدهونة بشوية زيت وشوية طحين ثم دخليها الفرن من تحت حتى ترتفع وتتحمر اطرافها ثم حمريها من فوق..واحذري تفتحي الفرن قبل ماتمر نصف ساعة على الاقل لان هذا سبب انخفاضها فيما بعد..وخلي الصينية بالوسط لاهي مرتفعة ولا نازلة...وبالهنا والعافية وردي لي امانة اذا اعجبتك
+ملعقة اكل خميرة ب.ب+بشر قشرة ليمون او برتقال...واضربيهم بالخلاط ثم صبيهم بصينية مدهونة بشوية زيت وشوية طحين ثم دخليها الفرن من تحت حتى ترتفع وتتحمر اطرافها ثم حمريها من فوق..واحذري تفتحي الفرن قبل ماتمر نصف ساعة على الاقل لان هذا سبب انخفاضها فيما بعد..وخلي الصينية بالوسط لاهي مرتفعة ولا نازلة...وبالهنا والعافية وردي لي امانة اذا اعجبتك
الصفحة الأخيرة
ومن ناحية الكيك الاسفنجي انا ما اظبطة ومقدر افيدك