ممكن لو سمحتوا طريقه استعمال المشروم الطازج يعنى بنقشره ونغليه مثلا قبل ماضعه فى البيتزا .. ولو حاستعمله فى اكلات تانيه الطريقه بتختلف؟

ولو فيه صنف حلو وفيه كريمه الخفق وغير متوفره وكذلك ليس عندى قشطه استعمل ايه؟

جزاكم الله خيرا



استغفر الله لى ولوالدى ولزوجى ولاصحاب الحقوق على وللمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
المشروم تغليه وبعدين تستخدميه للطبخ
اما بديل عن كريمة الخفق او القشطه والله مااعرف
ان شاء الله البنات يفيدوك
حبيبتي لو مثلا تردين تستعملينه حق صوص او شي اخر
تحمسين البصل وبعدها تحطين المشروم وبعدها البهارات
هذذي الطريقه لجميع الاستعملات


اما كريمه الخفق
البديل لها الحليب العادي+ملعقه طحين علشان يثخن
وايضا يصير استعمال قشطه+ملعقه طحين
كلهم نفس الطعم

ولاتنسين الدعاء لي
جزاكم الله خيرا حبيباتى واثابكم الجنه ورزقكم من حيث لا تحتسبوا ان شاء الله....وفى انتظار باقى الاخوات


استغفر الله لى ولوالدى ولزوجى ولاصحاب الحقوق على وللمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
المشروم الطازة من غير غلى ولا حاجه بس تغسليه كويس وتقطعيه وتستعمليه سواء على البيتزا او فى شوربة الكريمة او ممكن فى صوص للحوم والبيكاتا زى ماقالت الاخت فى ردها وممكن بتدبليه فى شويه زيت على النار مع بصل وفلفل رومى وكرفس وبتحطيه على وش البطاطس البيوريه وعليه جبن موتزاريلا وتخليه الفرن يحمر الوش وتسيح الجبنة
لو عايزة طريقة اى حاجه منهم اطلبيها وانا بحطهالك
كريمة الخفق لو هتستعمليها فى اصناف حوادق او طبيخ يبقى حليب كامل الدسم مدوب فيه معلقة كبيرة دقيق لكل كوب حليب ولو فى اصناف حلو يبقى حليب ومدوب فسه معلقة نشا


الساعة الآن 08:18 .