samoha_om_ali

samoha_om_ali @samoha_om_ali

محررة ذهبية

سؤال عن المشروم وكريمه الخفق

اطباق عالم حواء

ممكن لو سمحتوا طريقه استعمال المشروم الطازج يعنى بنقشره ونغليه مثلا قبل ماضعه فى البيتزا .. ولو حاستعمله فى اكلات تانيه الطريقه بتختلف؟

ولو فيه صنف حلو وفيه كريمه الخفق وغير متوفره وكذلك ليس عندى قشطه استعمل ايه؟

جزاكم الله خيرا
7
715

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

bntqtr
bntqtr
حبيبتي لو مثلا تردين تستعملينه حق صوص او شي اخر
تحمسين البصل وبعدها تحطين المشروم وبعدها البهارات
هذذي الطريقه لجميع الاستعملات


اما كريمه الخفق
البديل لها الحليب العادي+ملعقه طحين علشان يثخن
وايضا يصير استعمال قشطه+ملعقه طحين
كلهم نفس الطعم

ولاتنسين الدعاء لي
samoha_om_ali
samoha_om_ali
جزاكم الله خيرا حبيباتى واثابكم الجنه ورزقكم من حيث لا تحتسبوا ان شاء الله....وفى انتظار باقى الاخوات
la rosa
la rosa
المشروم الطازة من غير غلى ولا حاجه بس تغسليه كويس وتقطعيه وتستعمليه سواء على البيتزا او فى شوربة الكريمة او ممكن فى صوص للحوم والبيكاتا زى ماقالت الاخت فى ردها وممكن بتدبليه فى شويه زيت على النار مع بصل وفلفل رومى وكرفس وبتحطيه على وش البطاطس البيوريه وعليه جبن موتزاريلا وتخليه الفرن يحمر الوش وتسيح الجبنة
لو عايزة طريقة اى حاجه منهم اطلبيها وانا بحطهالك
كريمة الخفق لو هتستعمليها فى اصناف حوادق او طبيخ يبقى حليب كامل الدسم مدوب فيه معلقة كبيرة دقيق لكل كوب حليب ولو فى اصناف حلو يبقى حليب ومدوب فسه معلقة نشا
vanilla babe
vanilla babe
حبيبتي لاروزا المشروم ماينغسل يكتفي انك تمسحينه بمنديل
وبالنسبة للاخت سموحة ام علي المشروم مايتقشر اصلا مافي قشرة واستخدمية على طول يستوي بسرعة مايحتاج لا ينغلي ولا شي
عـسـولـه
عـسـولـه
مشكورين الله يجزاكم الجنه