السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
لقيت عندى طريقة لعمل الفايش بس لقيت يه محلب وحمص مطحون ولما اشتريت المحلب لقيته حبوب مش مطحون فهل اطحنه فى الكبة زى ما هو ولا احطه فى ماء علشان يطرى ولا يوضع كما هو
والحمص المطحون هل يوجد عند العطار تحت هذا الاسم ولا اجيب انا حمص واطحنه ولو هاطحنه انا هل هو حمص الشام ولا حمص الطبخ ولا حاجة تانية
معلش استفساراتى كتير بس ان شاء الله تستحملونى وتردوا عليا
02-02-1429 هـ, 09:42 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
والله ماأعرفه البنات ان شاء الله يساعدونك ...
02-02-1429 هـ, 12:47 مساءً
 
شكرا لك يا قمرين بس انا نتيجة للبحث عرفت ان الحمص هو اللى بييجى مع اللب والسودانى وقلت افيدكو معايا
02-02-1429 هـ, 12:59 مساءً
 
ينقل من المعجنات لاطباق حواء
02-02-1429 هـ, 01:04 مساءً
 


الساعة الآن 08:55 .