Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
الموضوع و ما فيه انى اخذت مقادير كتير لعجاين من المنتدى لكن معظمها كان 4 ملاعق طحين و باقى المقادير و يتم عجنهم ب كوب و ربع ماء
المشكله بقه انه لما انا باستخدم كميه الماء دى بتطلع عجينه سائلللللللللللللللللللله و حتى لو قللت الميه شويه فاضطر ازود دقيق لغايه ما تنظبط العجينه و النتيجه انه العجينه بتكون قاسيه و مش سهله الفرد و لا التشكيييييييل
قولولى قد ايه الميه الى بتستخدموها و ايه يا جماعه المشكله عندى
نفسى اعمل عجينه طريه و سهله فى التشكيل و لما افردها بالفراده تتفرد كويس و ما ترجعش تلم
07-02-1429 هـ, 08:17 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حبيبتي شوفي عجينتي وسويها وراح ان شاء الله تظبط معج
07-02-1429 هـ, 11:02 صباحاً
 
شوفي هذي عجينتي وظبطه معي من زمان بالخلاط كاس ونص ماءدافى 1 م ك خميره 3 م ك حليب بودره 1فنجال شاى زيت 3م ك سكر شوى ملح 1ك دقيق وتخلط لمده 3دقائق ثم توضع علي 2ك دقيق وتعجن جيدا وتترك تتخمر وبالعافيه
07-02-1429 هـ, 11:21 صباحاً
 
و الله اشكركم على اهتمامكم و ردودكم و تسلمواااا و اعذرونى لانى تاخرت فى الرد لانى كنت مريضه و ان شاء الله بجربها
08-02-1429 هـ, 03:40 مساءً
 
المقادير:
فنجان قهوة سكر / 2 ملعقة اكل خميره فوريه / 2 كاس ماء دافي /ذرة ملح / 2 كاس دقيق.

الطريقه:

تخلط هذه المقادير مع بعض وتترك لمدة 10 دقائق
بعدالعشر دقائق يضاف لها
3 كاسات دقيق /نصف كاس زيت.

وتعجن جيدا وتستخدم حسب الشكل المرغوب
ملاحظه//هذه العجينه لجميع الاستخدامات وانا سويت فيها خلية نحل وفطائر وطلعت روعه جربوها يابنات لاتفوتكم

عجينة عشر دقائق
لفيافي نجد
08-02-1429 هـ, 03:49 مساءً
 


الساعة الآن 10:31 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏