اليوم أن شاء الله جيبتلكم طبق صيني يفتح النفس رز صيني بالجمبري والخضار المشكله مع شرائح فيليه سمك وبطاطس في الفرن طبق لذيذ وسهل وأخليكم مع الصور خطوه بخطوه..

المقادير:
جمبري,رزمستوي,خضار مشكله مسلوقه,بصل وثوم مفروم ناعم,نص قالب زبده,خضار مشكله مسلوقه,صويا حلوه,البهارات(ملح,ملح صيني,فلفل أسود,فلفل أبيض,كمون,إبزار مجمع).

حطيت الزبده في طاوه ولعت تحتها النار.

حطيت البصل والثوم وكشنته مع الزبده .

حطيت الجمبري على البصل بعد ماحمر.

حطيت ملعقه من الصويا والبهارات(ملح,ملح صيني,فلفل أسود,فلفل أبيض,كمون,إبزار مجمع).

حطيت الخضار المشكله المسلوقه.

يتبع



زيدته شويه مويه وخليته يطبخ ألين لما أستوى الجمبري وأتسبك.

خلط شويه رز أبيض مع الخلطه.

وكملت بقيه الرز على الوجه وحطيت زبده وماء كادي للنكهه والمذاق.

وكدا شكل الطبق وممكن يتقدم كطبق رئيسي وأنتي وراحتك تحبي الخلطه أكتر أو الرز الأبيض أكتر.

وهنا أنا قدمته مع فليليه سمك وبطاطس في الفرن.

وأنا زدت لتتبيله السمك والبطاطس الثوم (زبده وثوم وعصير ليمون وفلفل أسود وكمون وملح).
وهذا رابط فيليه سمك لولاتو الفرني خطوه بخطوه وبالصور
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=1127447
وبالعافيه على قلوبكم ومحل مايسري يمري.


دائمامبدعه يا لولاتو
الله يعطيف العافيه ويرجعك لاحبابك بالسلامه



اقتباس مشاركة  (هواجس ناعمه)
دائمامبدعه يا لولاتو
الله يعطيف العافيه ويرجعك لاحبابك بالسلامه
الله يسلمك حبيبتي ويخليكي







الساعة الآن 01:08 .