السلام عليكم
انا اموت على الجمبري وهو طازج بس احبه يااما مشوي او صيني لاني مااحب المقلي
المهم انه يكون معاي قاسي بالرغم من انه طازج
فياليت اي حبوبه عندها طريقة معينه اوجديده بس مايكون مقلي تقول لي عليها
ابغاه يكون طري ولين
الله يرحم والديكم ويرضى عنكم ويسخر لكم ازواجكم ويصلح لكم ذرياتكم
لكل من ترد علي
يمكن انتي تطولين بالطبخ عشان كذا يطلع قاسي
7 دقايق كفاية
سوي خلطة عبارة عن زيت زيتون وبقدونس وثوم وملح وفلفل واخلطية مع الجمبري
بعدين رصية باعواد الخشب الخاصة بالشوي
واشوية
حبيبتى طريقه فى الجمبرى الحمد لله روووووووووعه والطريقه دى هى الطريقه البحرى او الاسكندرانى وسههههههههههههله

بس اولا انا بستخدم الجمبرى زى ماهو مش مقشر

بحطه فى الحله وعليه بصلتين كبار مقطعين وفصين توم وفلفل اخضر وفلفل حاااار <<اذا تحبيه حار

وملح وكمون ورشه بهارات وعصير ليمون كتيييييييييييييييييييييييييييييييييييييير ورشه زيت

كل دول حطبهم على نار هاديه لمده ربع او ثلث ساعه لما لون الجمبرى يتغير ويبقى برتقالى وبسسسسسسسسس

بعمله مع ارز ابيض او خبز وبالف هنا وشفا جربيها وعلى ضمانتى

ملحووووووووووووظه

ماتضيفيش ولا اى كوب ميه
لانه بينزل ميته وبيستوى فيها وبتبقى اروع مرررررررقه مع الجمبرى
اقتباس مشاركة  (مدام شيرين_ام ادهم)
حبيبتى طريقه فى الجمبرى الحمد لله روووووووووعه والطريقه دى هى الطريقه البحرى او الاسكندرانى وسههههههههههههله

بس اولا انا بستخدم الجمبرى زى ماهو مش مقشر

بحطه فى الحله وعليه بصلتين كبار مقطعين وفصين توم وفلفل اخضر وفلفل حاااار <<اذا تحبيه حار

وملح وكمون ورشه بهارات وعصير ليمون كتيييييييييييييييييييييييييييييييييييييير ورشه زيت

كل دول حطبهم على نار هاديه لمده ربع او ثلث ساعه لما لون الجمبرى يتغير ويبقى برتقالى وبسسسسسسسسس

بعمله مع ارز ابيض او خبز وبالف هنا وشفا جربيها وعلى ضمانتى

ملحووووووووووووظه

ماتضيفيش ولا اى كوب ميه
لانه بينزل ميته وبيستوى فيها وبتبقى اروع مرررررررقه مع الجمبرى


كيف
والقشر
والخيط الاسود المليان رمل
مداااااااااااااااام شرين روووووووووووووووووووعه الله يعطيك العافيه
حبيبتي طووووووووووووووووووووول عمرنااااااااااااااا ناكله بدون نقشره وبدون ما نشيل الخيط الاسوووووووووووود وما فينا الا كل خير
ودمتم بوددددددددددددددددي وووووووحبي


الساعة الآن 09:41 .