Analysis Services
السلام عليكم اخواااااااتى وحبايبى بنات عالم حواء


انا بحب السويسرول جدااااااا والطريقه اللى عندى مظبوووووووووووطه

ولما بطلعه من الفرن بيطلع شكله روووووووووووعه

ولما بلفه بيطلع تححححححححححححفه

طب ايه المششششششكله بقى خخخخخخخخخ


بعد مابيتقطع بيطلع كانه كاااااااااااااوتش اى تواااااااااااااااااااااااير

انا مقاديرى كده بالظبط

6 بيضات _كوب سكر بودره_كوب دقيق_معلقه صغيره بكينج بودررر _رشه فانيليا

مش عارفه بقى العيب منييييييييييييين

الله يخليكم يابنات اللى يعرف يقووووووووووووىىىى

والف شكر مقدماااااااااااااااااااااااا
05-03-1429 هـ, 06:19 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
عزيزتي كان نفسي أساعدك بس أنا مش خبيره .. لسه بتعلم ..
بس واضح أنه مقاديرك مظبوطـه .. وهي كمان نفس المقادير اللي إستعملتها منال العالم بالكيكه الإسفنجيه ..اللي عملتها من يومين تقريبا ..
معقول يكون في مشلكه بحرارة الفرن ..أو مدة الخفق ؟
إن شاءالله تلاقي خبيره من العزيزات تساعدك .. وتحلي المشكله بسرعه .. عشان ما تتضايقي
تحياتي
05-03-1429 هـ, 07:30 مساءً
 
هلا اختي مدام شيرين بصراحه ودي اساعدك بس مافهمت وش قصدك بهالجمله

بعد مابيتقطع بيطلع كانه كاااااااااااااوتش اى تواااااااااااااااااااااااير

بس السويس رول حلو انك بعد ما تحشينه وتلفينه تلفينه بقصديره وتدخلينه الثلاجه يتماسك بعدين قطعيه
واحيانا اذا جلس يوم في الثلاجه يضبط ويطلع متماسك مره
05-03-1429 هـ, 07:35 مساءً
 
انا اقول لك على احلى سوسرول مدمنته انا واولادي وزوجي بس دعوتك لي

سوسرول غير عادي وعندي صور تطبيقاته له لو عايزة ابعتها لك على الخاص

لحظات واحط لك الرابط
05-03-1429 هـ, 07:38 مساءً
 
اختى شارميد

ربنا يخليكى حبيبتى وكفايه بس مرورك

وبالنسبه لمده الخفق مافيهاش مشكله

والفرن انا حطيتها عشر دقايق فى الفرن الكهرباء وطلعت مستويه وشكلها حلو اووووووى

لكن بعد كده مش عارفه بجد ليه بيكون بيشد وطعمه كاوووووووتش

وميرسى ياقمر للمره التانيه على ذوووووقك
05-03-1429 هـ, 07:39 مساءً
 


الساعة الآن 06:35 .