بنات علمونى كيف اصلح المحشى <<< ما اضبطه

والسؤال الثانى : ما هو الدقيق اللى تستعملونه لعمل البثيثة ( من انواع الحلى ومن طقة الخبيصة )؟؟
14-07-1424 هـ, 09:44 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
المحشى

الكوسا + الباذنجان

تحفرى الكوسا او الباذنجان

والحشوة تتكون من

رز مصرى + شبت + بقدونس + طماطم+ لحمه مفرومه + ملح وبهار

بتخلطى الخلطه وتحشى المحشى وتحطيه فى طنجرة ( حله ) او ( قدر )

وترشى عليها شوى ملح وتحطى عليها ماء اللى يغطيها ومع ملعقتين صلصه ومكعب ماجى

وتغطيها وتخليها تغلى على النار بعدين وطى عليها الغاز وخليها ساعه


وصحتيين

اما المقادير بالتحديد انا ما اعرف لانى اسويها بالومى ( النظر )

اتمنى انى اكون افدتك
15-07-1424 هـ, 03:26 صباحاً
 
جعل مثواك الجنة يا زهوة
باجرب طريقتك وباشوف عسى افلح هالمرة


السؤال الثانى يابنات لا تهملونى !
15-07-1424 هـ, 05:24 صباحاً
 


الساعة الآن 02:57 .