حشوة سمك خطيره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

أطباق رئيسية

اليوم بكتب لكم حشوة سمك انما ايه خطيره
بقدونس + كزبره خضراء + فلفل أخضر حار او بارد حسب الرغبه + ليمون + زيت
+ طماطم مقطعه + ثوم + بصل مقطع + ملح
الطريقه ::21:
يقطع الجميع تقطيع صغير طبعا ويوضع عليه بقية المقادير ويحشي به السمك ويوضع
فى الفرن .

ملحوظه هامه يا بنات لو يكون السمك من نوع السمك البورى يكون رهيب اسم السمك
هو كده قولى للسماك ابغي بورى وهو يعطيك لو كنتى ما تعرفيه:02:



وعندى لكم ايضا حشوة البذنجان المخلل وهى :
جزر مبشور + بقدونس ناعم + ليمون + خل + كمون + فلفل أخضر حار + ثوم + زيت +
ملح
نقلب الجميع ثم نحشى به البذنجان ونضعه فى علبه مغطاة وثانى يوم كلى منه وحتدعيلى :32:
5
2K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

aboail
aboail
السلام عليكم هلا فيك بنت الاسكنرية :27: انا اكلت سمك البوري بهادي الخلطة في مصر ومرة حلوة تسلم يدك حبيبتي وجزاك اللة كل خير والبازنجان المخلل بعملة مقارب سوية لطريقتش :11: ومرة بيكون حار ولذيذ وهجرب طريقتش وارد عليكي :42: :33: سلام حبيبتي
ام رهف و ريوف
ام رهف و ريوف
لو سمحتي حبيبتي بنت الاسكندريه
وضحيلي طريقة و مقادير مخلل البذنجان بالتفصيل
ولكي مني الف شكر
اترجى دموعي
اترجى دموعي
الف شكر . . .
وجزاك اللة كل خير . . .
:26:
أم سياف
أم سياف
بنت الاسكندريه
شكرا حبيبتي عاد انا اموووووووووووت بالسمك بس للاسف ما اقدر اسويه بالبيت :( لان زوجي يمووت منه وما يحبه يقول اذا اشتهيتي سمك ناكله بالمطعم وانا ما احب شغل المطاعم خصوصا بالسمك
قهوه ساده
قهوه ساده
تسلم ايدينك :41: