اليوم بكتب لكم حشوة سمك انما ايه خطيره
بقدونس + كزبره خضراء + فلفل أخضر حار او بارد حسب الرغبه + ليمون + زيت
+ طماطم مقطعه + ثوم + بصل مقطع + ملح
الطريقه ::21:
يقطع الجميع تقطيع صغير طبعا ويوضع عليه بقية المقادير ويحشي به السمك ويوضع
فى الفرن .
ملحوظه هامه يا بنات لو يكون السمك من نوع السمك البورى يكون رهيب اسم السمك
هو كده قولى للسماك ابغي بورى وهو يعطيك لو كنتى ما تعرفيه:02:
وعندى لكم ايضا حشوة البذنجان المخلل وهى :
جزر مبشور + بقدونس ناعم + ليمون + خل + كمون + فلفل أخضر حار + ثوم + زيت +
ملح
نقلب الجميع ثم نحشى به البذنجان ونضعه فى علبه مغطاة وثانى يوم كلى منه وحتدعيلى :32:
بنت الاسكندريه @bnt_alaskndryh
عضوة جديدة
يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.
aboail
•
السلام عليكم هلا فيك بنت الاسكنرية :27: انا اكلت سمك البوري بهادي الخلطة في مصر ومرة حلوة تسلم يدك حبيبتي وجزاك اللة كل خير والبازنجان المخلل بعملة مقارب سوية لطريقتش :11: ومرة بيكون حار ولذيذ وهجرب طريقتش وارد عليكي :42: :33: سلام حبيبتي
لو سمحتي حبيبتي بنت الاسكندريه
وضحيلي طريقة و مقادير مخلل البذنجان بالتفصيل
ولكي مني الف شكر
وضحيلي طريقة و مقادير مخلل البذنجان بالتفصيل
ولكي مني الف شكر
أم سياف
•
بنت الاسكندريه
شكرا حبيبتي عاد انا اموووووووووووت بالسمك بس للاسف ما اقدر اسويه بالبيت :( لان زوجي يمووت منه وما يحبه يقول اذا اشتهيتي سمك ناكله بالمطعم وانا ما احب شغل المطاعم خصوصا بالسمك
شكرا حبيبتي عاد انا اموووووووووووت بالسمك بس للاسف ما اقدر اسويه بالبيت :( لان زوجي يمووت منه وما يحبه يقول اذا اشتهيتي سمك ناكله بالمطعم وانا ما احب شغل المطاعم خصوصا بالسمك
الصفحة الأخيرة