Analysis Services
السلام عليكم

اممممم

بصراحه مقهوووووره ثالث اكله اطلبهاااااا ما الاقي اجابه شافيه

كل يوم مرتزه لبيتزا هت وكنتاكي اجيبهااا

اممممم

بليززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز

قولوا لي اللازانياا مثل بيتزا هت كيف تتسوى؟؟؟
وسبق وسالت عن......السلطه الي بكنتاكي والبيك وو..
السلطه الي بالصوص الابيض ومبشور عليهاااا جزر وكرمب وطعمها شوي حالي شلوون تتسوووووووووووووووى
بصووووووووووووووووووووووووورعه

بصوورعه= اسرع من السرعه

مو عشاني ما اعرف اطبخ تدلعون علي
01-08-1424 هـ, 06:32 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
كل وحده فينى لازم تتعلم عموما خذي الطريقه

المقادير

لحم مفروم+ شرايح مكرونه لزانيا مسلوقه بالملح والزيت زماء + بصل مفروم + طماطم مفروم + ملح + فلفل اسود
+ بهارات مشكله مطحونه + زعتر بري + جبنه مزوريللا + جبنه بارمزيون .
باشميل محضر مسبقا
الطريقه

تحضير اللحمه مسبقا طريقتها خذي البصل واحمسيه وحطي عليه اللحمه وبعد ما تستوي حطي البهارات والزعتر الجبلي والملح

وبعدين حطي الطماطم والصلصه واتركيها تتجانس وبعدين حطي ملعقا طحين .

كذا يكون كل شي جاهز حطي قدامك المكرونه والباشميل واللحمه والجبنه

بعدين حطي بالبايركس حق التقديم طبقةمكرونه وطبقت لحمه وطبقت باشميل وطبقة جبنه وبعدين مكرونه وهكذا

الين تنتهي الكميه واخر شي يكون الجبنه وزينييها بالزعتر الجبلي

وحطيها بالفرن الين تحمر وقدميها حاره وادعيلي :24:
01-08-1424 هـ, 07:37 مساءً
 
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

أختي الرجبانية , معلهش حبيبتي ما تزعليش احنا وحشين فعلا لكن يالله هأصالحك دلوقتي و أكتب لك سلاطة الكرنب
لكن بقية السلاطات فأنا بصراحة أي واحدة تقصدين, ياريت توضحي لنا ما مكوناتها.

سلاطة الكول سلو ( الكرنب )
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
المقادير
-----------
- 1\2 حبة كرنب و تقطع شرائح رفيعة.
- 1\2 حبة كابوتشي و تقطع شرائح رفيعة ( الخس المدور ) و يمكن الاستغناء عنها .
- 2 حبة جزر متوسطة و يبشر.

الصوص
------------
- مايونيز + زبادي + ملح.
مقدار المايونيز ضعف مقدار الزبادي . و المايونيز و الزبادي مع بعض يكون كافي لتغطية المقادير السابقة يعني
بالنظر.
- قليل من السكر ( و لكن أنا شخصيا لا أحب السكر ) .

يمكن اضافة المايونيز فقط بدون زبادي و لكن بالزبادي تكون أخف .
فيه ناس بتحب تضيف عصير الليمون لكن أنا برضه لا أفضله.

الطريقة
----------
- كله على بعضه ثم تحفظ في الثلاجة و تقلب قبل التقديم .

و بألف هنا و شفا يا قمر .
02-08-1424 هـ, 08:54 صباحاً
 
مسلمه بكل فخررررر


الله يجزززززززاكي الجنه قووووولي اميييييين


نوررررما

وانتي بعد الله يجززاكي الجنه قوولي اميييييييييييييييين

يختي وشهاللسان الحلووووووووووووووو امممموح عليك

مشكوررين يااقلبي الاثنين ماقصرتوااا...

وترى صح انا ما اخدم بالطبخ
بس البشره والشعررررررر على كيف كيفكم اي خدمه حاظرين وبشرط التجربه مني شخصياا قبل اي وصفه

مشكوورين وراح اسويهااا لبنتي اليووووووووم لانها تحب السلطه موت الي بالكرنب والجزر المبشور
الله لايحرمني منكم
02-08-1424 هـ, 05:29 مساءً
 
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

حبيبتي الرجبانية , الحمد لله صالحناكي , و بألف هنا و شفا على عيون بنوتك الحلوة اللي زيك , ربنا يبارك لك فيها أمين.

شوفي بقه يا ستي أنت جبتي لنفسك وجع الدماغ و الغلبة , عايزة أسألك على الشعر , شعر بنتي خفيف و مقصف من الأطراف . و كل ما أقص الأطراف مافيش فايدة بتتقصف تاني و هي على فكرة عندها 9 سنوات .
ايه الحل يا قمر ؟؟ و كمان بخصوص خفة الشعر الله يخليكي .

أنا مش عارفة أنا كتبت السؤال في المكان الغلط و الا ايه ! اعذروني.
03-08-1424 هـ, 11:18 صباحاً
 


الساعة الآن 06:21 .