وحده عندنا تبيع مصريه اتسوي محاشي وتبيعها بس من جد ماينشبع منها والحلو ان مافيها لحمه مفرومه الي انا اشوفه في المحشي نعناع طازج وكزبره وبقدونس وفلفل رومي احمر مقطع صفير بس والحشوه لونها احمر ومو عارفه شنو تطبخها فيه مدري هي اتسوي خلطه بالخلاط وتحطها على المحشي ولا كيف فياليت من خواتى المصري شرح طريقة المحشي من غير لحمه مفرومه وجزاكم الله خير

up
هلا حبيبتى
شوفى طريقتى فى المحشى ...

ارز .. بصل .. طماطم معصورة (لكل كوبين رز اضع كيلو الا ربع طماطم تقريبا) .. بقدونس .. كسبرة .. شبت .. نعناع .. ملح .. فلفل .. مرقة دجاج (بودرة مش المكعب)

و يتم الحشو لاى حاجة

انا مو مصرية بس ازبطها

اخدتها من معلمة مصرية بالمدرسة

على النار سمنة وبصل مفروم شوية وبعدها والرز وشوية موية وبعدها حطى الطماطم والبهار والكزبرة والشبت والبقدونس ما يستوى لكن يكون نص استواء

ولما تحشي حطى فى الطنجرة ملعقتين سمنة وبصله شرايح وحبه طماطم وفلفل شرايح ورشة ملح وفلفل اسود ورصى المحشي وما ياخد موية كتير وسلامتك
اللهم صل على محمد
جزاكم الله خير بس المرقه اللي تطبخو فيها المحشي عباره عن شو يعنى ماي معجون طماط وماجي ولا شو بضبط


الساعة الآن 05:06 .