Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • »
وحده عندنا تبيع مصريه اتسوي محاشي وتبيعها بس من جد ماينشبع منها والحلو ان مافيها لحمه مفرومه الي انا اشوفه في المحشي نعناع طازج وكزبره وبقدونس وفلفل رومي احمر مقطع صفير بس والحشوه لونها احمر ومو عارفه شنو تطبخها فيه مدري هي اتسوي خلطه بالخلاط وتحطها على المحشي ولا كيف فياليت من خواتى المصري شرح طريقة المحشي من غير لحمه مفرومه وجزاكم الله خير
11-04-1429 هـ, 03:36 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
up
11-04-1429 هـ, 05:02 مساءً
 
هلا حبيبتى
شوفى طريقتى فى المحشى ...

ارز .. بصل .. طماطم معصورة (لكل كوبين رز اضع كيلو الا ربع طماطم تقريبا) .. بقدونس .. كسبرة .. شبت .. نعناع .. ملح .. فلفل .. مرقة دجاج (بودرة مش المكعب)

و يتم الحشو لاى حاجة

12-04-1429 هـ, 12:28 صباحاً
 
انا مو مصرية بس ازبطها

اخدتها من معلمة مصرية بالمدرسة

على النار سمنة وبصل مفروم شوية وبعدها والرز وشوية موية وبعدها حطى الطماطم والبهار والكزبرة والشبت والبقدونس ما يستوى لكن يكون نص استواء

ولما تحشي حطى فى الطنجرة ملعقتين سمنة وبصله شرايح وحبه طماطم وفلفل شرايح ورشة ملح وفلفل اسود ورصى المحشي وما ياخد موية كتير وسلامتك
12-04-1429 هـ, 12:35 صباحاً
 
جزاكم الله خير بس المرقه اللي تطبخو فيها المحشي عباره عن شو يعنى ماي معجون طماط وماجي ولا شو بضبط
12-04-1429 هـ, 01:48 مساءً
 


الساعة الآن 09:06 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏