السلام عليكم
الصراحة انا احب اشكركم لانى استفدت كتير من تجاربكم وطبخكم
المهم هى طريقتى فى اختيار البتنجان واتمنى تعجبكم
البانتجان بدك تختارى حسب حاجتك مخلل او طبخ اوقلى
اذاكان طبخ زى المقلوبة او المسقعة وغيرة بدك تختارى النوع الوسط الى لونه قاتم
اذا كان للقلى للمقبلات فاختارى الصغير وقبل ما تقليه قومى بتقشيره ونقعه بماة وملح علشا ما يشرب زيت بس فيها عيب لما تقلى الباتنجان راح يتحول لون الزيت للاسود فالاحسن انك تحطى زيت على حسب الحاجة وبعد الانتهاء تخلصى من الزيت
واذا كان للمخلل والمكدوس فهناك نوعين الى لونه قاتم وهادا ما انصح فيه لانه بيدوببببببببب وبيصير شوربة
والافضل انك تختارى الى لونه ليلكى فاتح واسلقيه 5دقايق واستعمليه واستخدمى الحبة الصغيرة جدا
واذا كان للمتبل فاختارى الحبى الكبيرة كتير ومدعبلى هى احسن نوع
وشكرا والى حابة اى استفسار تقول
ودمتم بود
جزاك الله كل خير
اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك و عظيم سلطانك
مشكورة أختي
الله يجزاك خير


اللهم أنصر دينك وكتابك وسنة نبيك وعبادك الصالحين
جزاك الله خير
جزاك الله خيرا


الساعة الآن 07:02 .