Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
بسم الله الرحمن الرحيم
انا جبتلكم صور التورتة الى ما عرفتش انزلها بس قولولى رايكم ايه وعايزة اسمع تعليقتكم ونصائحكم ومنكم نستفيد
التورتة عبارة عن كيك اسفجى شكولاتة واكيد كلكم عارفين طريقته
اما بالنسبة للحشو فهو عبارة عن
كريم شانتى مضاف له كريمة لبانى ومقسمة الخليط وعاملة منه عدة حشوات حشوة بيضا وحشوة ضفت لها شكولاتة وحشوة ضيفت لها فراولة مضروبه فى الخلاط بدون ماء وضفت لها معلقة كبيرة مربى فراولة
اما بالنسبة للطبقات فاانا بلاحظ ان معظم مواضيع التورتات بتقطع على تلات طبقات بس بس انا بقطعها اقل حاجة على خمس بس التورتة دى قطعتها على سبع طبقات
وبالنسبة لاوراق الشجر فاسهلة جدا بتجيبى ورق شجر وتغسيلى كويس جدا وبعدين بتنشفى وتتاكدى ان مافهون ولا نقطة ماء وده مهم جدا وبعدين بسيحى شكولاته خام على حمام ماء او فى المايكروف وبعدين بتتهنى ورق الشجر وتحطيه على حمنب شوية وبعدين تحطيى فى الثلاجة لندة خمس دقائق وبعدين تشيلى ورق الشجر هيتشال معاكى بكل سهولة وتزينى بى اتمنى انى اكون افادكم
15-05-1429 هـ, 04:14 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ماشاءالله تبارك الله شكلها مره حلوه تسلم الأيادي اختي
ويا ريت تقولولي كيف عملتي اوراق الشوكولاته اللي فوقها
ولاحظت كمان انها عدة طبقات وفيها حشوه ما هي؟؟
15-05-1429 هـ, 04:18 مساءً
 
شكلهااا حلوووووو

شكرا
15-05-1429 هـ, 04:51 مساءً
 
يعطيكي الف عافيه اختي
15-05-1429 هـ, 04:53 مساءً
 
شيف الشرق حبيبتي

ادحلي الرابط في التوقيع بتاعي

بيوريكي بالصور كيف تنزلي الصور بتاعتك في المنتدى

وغير كده

فين الطريقة؟؟؟؟
15-05-1429 هـ, 05:08 مساءً
 


الساعة الآن 12:27 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏