شلونكم يابنات
انا زوجي اشترى فريك واني بعمري ماطابخة فريك ممكن تنطوني بعض الطرق لطبخه اكون شاكرة لكم
ممكن تنقعى الفريك فى ماء ساخن لمدة ساعتين على الأقل..............بعدها صفيه من المياة و ضعيه فى طبق عميق و قطعى عليه بصلة و طماطم و فلفل رومى و 3 ملاعق سمن..........و عليه الملح و الفلفل الاسود........ثم اخلطيهم جيدا و ضعيهم فى الحلة و نضع عليه ماء فاتر........و نقوم بعمله مثل الأرز تماما..........بمعنى ان نتركه يشرب الماء ثم نهدئ النار حتى ينضج.........و صدقينى انها طريقة لذيذة جداااااااااااااا
thank you
فووووووووووووووووق


الف شكر للغاليه { لمسة ابداع }


الساعة الآن 12:41 .