أخواتي العزيزات
ياريت اللي تعرف طريقة عمل مخلل الثوم بالزيت تعلمني لأن عندي ثوم بلدي من اليمن وودي أسويه مخلل زي اللي عند الدانوب وبنده.
وسلامتكم
28-05-1429 هـ, 08:56 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
لو سمحتوا اللي تعرف ترد علي
لا تطنشوني
28-05-1429 هـ, 11:01 مساءً
 
للرفع
28-05-1429 هـ, 11:07 مساءً
 
up
03-08-1430 هـ, 10:45 مساءً
 
الثوم من الاشياء الاساسية في كل طبخة ونحتاجة كل يوم ولا يخفى عليكم رائحتة

نقدم لكم الطريقة للتخلص من الرائحة . اليكم الطريقة:

1-قطعي الثوم بالطريقة المعتادة ثم ضعية في برطمان الى قبل النهاية بقليل*

2-اعصري كمية من عصير الليمون وضعية على الثوم.

3-اضيفي زيت الزيتون في الاخر حتى يكون طبقة عازلة للهواء.

4-اغلقي البرطمان جيدا وضعية في الثلاجة لمدة يوم وبعدها استخدمية ولاكن لابد من حفظة في
الثلاجة





منقوووووووووووووول
03-08-1430 هـ, 11:50 مساءً
 


الساعة الآن 09:10 .