السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
اول شئ رمضان كريم ...
و كل سنة و انتو طيبين
تاني حاجة , كنت عايزة منكم خدمة و انتو ياما انقذتوني من ازمات
جوزي دبسني في عزومة سحور بكرة ان شاء الله
انا هقولقكم هعمل فيها ايه
و تقولولي ايه رايكم فيها , و لو حد عنده فكرة جديدة يا ريت يلحقني بيها بسرعة
بسم الله :
-تبولة
-ورق عنب
-كبيبة
-سمبوسك
-لحم بعجين
-فول ( بالسمن , و بالزيتو الليمون)
-بيض بالبسطرمة
-عجة
-كفتة فراخ
-خشاف تمر

بس كان نفسي اعمل حاجة جديدة و في نفس الوقت جامدة جدا جدا و ينهبلوا عليها
ممكن حد يساعدني
؟؟؟؟؟
03-09-1424 هـ, 12:01 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا لسه مستنيىة
و الوقت بيجري
03-09-1424 هـ, 02:38 مساءً
 
كل سنه وانتى طيبه

ما شاء الله الوجبه دسمه وملياااانه على الاخر

وانتى ما خليتى شى الا وبدك تعمليه الله يعينك

بس انتى زودى شوى الحلويات

بس انا والله ما عندى اشى افدملك اياه معلش

بس والله السفرة تاعتك روووووعه

وبالتوفيق ان شاء الله
03-09-1424 هـ, 09:01 مساءً
 
بالنسبه للحلى اتمنى انك تروحين الى حلويات مجربه للاخت هتون في موضوعها تلقينه في اول الصفحه واختاري الي تبينه
عن نفسي جربت حلى رووعه
وهو تشيز الكاكاو ( باكيت بسكوت مطحون مع اصبع ونصف زبده مع ملعقة قشطه او جوز الهند تخلط وتكبس مع بعض في الصينيه )
الطبقه الثانيه عباره عن ( حليب نستله الي هو الحليب المركز المحلى حجم كبير ناخذ منه ثلاثة ارباع + جبن كيري 10 حبات + ظرف دريم ويب + علبة قشطه ) يخلط مع بعضه بالخلاط الكهربائي ويوضع على الطبقه الثانيه
وبعد ذلك ندخله الفرن لمدة 15 الى 20 دقيقه وبعد ذلك نخرجه وندخله الثلاجه لمدة ساعه الى ان تجمد الطبقه ونضع عليها مايلي
ناتي بقدر ونضع فيه 2 كريم كراميلا واحد ونصف كاس ماء و3 ملاعق كاكاو بودره و 1 ملعقه نسكافيه
ونخلطها بالقدر على النار الى ان يغلي غلوه واحده وصبيها بعد ماتبرد اشوي وخوذي من الملعقه وصبي عليها
وبعدها صبيها بالصينيه
وضعيها في الثلاجه ورشي عليها مكسرات اذا اردتي وياسلام على الحلى
04-09-1424 هـ, 12:26 صباحاً
 
كفتة البطاطس الذيذه والبسيطه والغير مكلفه
2 بطاطس الى 3 حبات تسلق ثم تهرس وبعد ات تبرد
تخلط مع ربع حزمة بقدونس وفلفل وبهارات وملح لكن الفلفل يكون ربع ملعقة صغيره وبازلا او بدون مو مشكله
وتخلط مع بعض ثم نضعها في البيض ثم البقسماط واذا كان مو عندك تطحنين خبز اي خبز ويكون بقسماط او طحين
لكن الافضل بقسماط وبعد ذلك تقلينه في الزيت
وراح يكون خفيف ولذيذ
اتمنى يعجبك
04-09-1424 هـ, 12:44 صباحاً
 


الساعة الآن 11:52 .