حبيباتى انا اشوف سر ورق العنب وشطارتة بالضبطك لليمون والملح
يعنى المقادير مو مهمة ابد ومهما ابدعتى فية وماضبطتى ليمونة وملحة مايضبط
ومهما كانت الكشنة عادية لو بصل ورز بس وكان الليمون والملح مضبوطين خلالالالالالالالالالالالالالالالالاص بيكون مضبوط وجنان
يعنى باختصار الملح والليمون وذوبانة من الاستواء هو المطلوب

طيب مين الشاطرة اللى تقدر تقولى عن الملح والليمون المضبوط
لانى لللاسف مااعرف اوازن بين ملحة وحموضتة مرة يكون طعم الحموضة اكثر ومرة طعم الملح اكثر
عجزت اضبط نسبتة

اكيد كلكم متفقين على كلامى
وودى اسمع نصايحكم
10-06-1429 هـ, 05:29 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا عندي طريقة سهلة لوزنية الملح خاصة للمحاشي اجيب اول قدر واحط الليمون والملح واصب عليهن الموية وبعد ين اخلطهن واذوق طعمه مالح ازيد الماء خانس ازيد الملح لين اظبط المقدار وبعدين اصبع على ورق العنب وابدا اطبخه00
10-06-1429 هـ, 06:33 مساءً
 
انا نفس مشكلتك بس الحموضه انحلت مشكلتها بعد ما صرت استخدم ملح الليمون
10-06-1429 هـ, 06:38 مساءً
 
ياليت البنات يفيدونا
10-06-1429 هـ, 06:44 مساءً
 
انا بعد مااضبطه احياننا حامض مررره واحيانن مافي حموضه
10-06-1429 هـ, 06:52 مساءً
 


الساعة الآن 05:59 .