فى طلبين

الأول

انا تذوقت سمك نىء او مجفف فى احد الفنادق وكان طرى ملحه هادى و عجبتنى جدا .... فى حد يعرف الطريقة مع ذكر نوع السمك ....

ألتانى


يوجد نوع من انواع الفطير او الخبز بصراحة مش عارفة اصنفة بس هو صنف من جيبوتى عبارة عن ذبدة و دقيق و شوية سكر و شوية ملح وحبة البركة و خميرة ... و المفروض انه بيقلى فى الزيت بعدما يتم تخميره و عمل منه اقراص تفرد بالنشابة عند القلى المفروض ينتفخ مثل العيشاو الخبز ... انا حاولت اعملها لكن لم تنجع فى انها تنفش ... فى حد من الأخوات عنده الطريقة دى او تفدونى بالمقادير المناسبة
يا قلبي السمك الني شكلك تقصدين السوشي

والطريقة الثانية ما اعرفها
خارج الخدمة مؤقتاً
حببتى ا بعرف السوشى بس دى كانت شرائح سمكمقدمة فى طبق كبير اكلتها فى جراند حياة دبى... لو تعرف حد يعرفها الله يكرمك قوليهالى
والله لـو أعـرف لا أفيدكـ أختي

لا كن ما أعرف
مو راضي اختار الخط اللي ابيه وش هالاكواد الفضيعه
للرفع
سبحان الله والحمدلله ولاإله إلا الله والله أكبر ..




ربي هب لي زوجاً صالحاً تقياً نقياً مخموم القلب..


الساعة الآن 08:27 .