فى طلبين

الأول

انا تذوقت سمك نىء او مجفف فى احد الفنادق وكان طرى ملحه هادى و عجبتنى جدا .... فى حد يعرف الطريقة مع ذكر نوع السمك ....

ألتانى


يوجد نوع من انواع الفطير او الخبز بصراحة مش عارفة اصنفة بس هو صنف من جيبوتى عبارة عن ذبدة و دقيق و شوية سكر و شوية ملح وحبة البركة و خميرة ... و المفروض انه بيقلى فى الزيت بعدما يتم تخميره و عمل منه اقراص تفرد بالنشابة عند القلى المفروض ينتفخ مثل العيشاو الخبز ... انا حاولت اعملها لكن لم تنجع فى انها تنفش ... فى حد من الأخوات عنده الطريقة دى او تفدونى بالمقادير المناسبة
18-06-1429 هـ, 01:56 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يا قلبي السمك الني شكلك تقصدين السوشي

والطريقة الثانية ما اعرفها
18-06-1429 هـ, 02:20 مساءً
 
حببتى ا بعرف السوشى بس دى كانت شرائح سمكمقدمة فى طبق كبير اكلتها فى جراند حياة دبى... لو تعرف حد يعرفها الله يكرمك قوليهالى
18-06-1429 هـ, 02:26 مساءً
 
والله لـو أعـرف لا أفيدكـ أختي

لا كن ما أعرف
18-06-1429 هـ, 02:51 مساءً
 
للرفع
18-06-1429 هـ, 03:04 مساءً
 


الساعة الآن 12:36 .