من فترة كنت فى مطعم بيكين الذى يقدم اكلا ت صينية او اسيوية .... و كان فى صنف حلو غريب و طعمه يجنن كان عباره عن مجموعة فواكه معمولة على شكل هرم وكل الفواكه كاملة يعنى ليسة مقطعة وكانت تواكل بملعقة طويلة المهم انها كانت عامله زى مايكون مطبوخة و كلها سكر مثل السكر الغامق الناشف بس ماكنتش غامقة و بيقدم بارد. يعنى الفواكه فوق بعضها مسكه ببعص بواسطة السكر و تكو ناشفه شوية لكن من الدال طرية شويةبالسكرالناشف... انا مش عارفة اوصفه و مشعارفه اسم الصنف ... لكن روحت المطعم من قريب و فضلت اوصف الصنف للجارسون ...لكن ماكنش عنده فكره عن الصنف ده وكمان فرزنا كل اصناف المنيو و بردو مالقتوش .... فيا اخواتى الأعزاء حد فيكوم يعرف الطريقة ...يكون كتر خركوم

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ان شاء الله البنات يفيدوكي


الساعة الآن 01:27 .