Analysis Services
المقادير
كيلو باذنجان رومى خفيف لان الثقيل به بزور
ربع كيلو فلفل رومى وحامى مع بعض قليل من اللحم المفروم معصج حسب الرغبه وممكن الاستغناء عنه:
كيلو طماطم+ ملح وفلفل وثوم وبصله صغيرة+ حبيتين كبيرة بطاطس
الطريقه

يقشر البطاطس والباذنجان ويتم تقطيعهم حلقات بس البطاطس ارفع شويه وكذلك الفلفل الرومى حلقات ويحمر فى الزيت الاول البطاطس ثم الباذنجان ثم الفلفل وبعدها نحمر البصله مف تقطيع الفلفل الحامى حلقات صغيرة ويحمر مع البصله والثوم ثم يسقوا بعصير الطماطم ويتبل الكل بالملح والشطه والفلفل الاسمر حتى تتماسك الطماطم على النار ارص البطاطس فى صنيه وبعدها الباذنجان والفلفل الرومى المقلى وحسب الطلب ممكن او لا لحم مفروم معصج وبعدها يرش عليها الصلصه وتدخل فى الفرن و حاسبى على ايديكى من الطعم
وبالهنا والشفا
24-06-1429 هـ, 11:41 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يعطيك العافية
24-06-1429 هـ, 01:49 مساءً
 
يسلموووووووووووو على المصقعة الحلوة
24-06-1429 هـ, 02:28 مساءً
 
جزاك الله الف خير
24-06-1429 هـ, 04:17 مساءً
 


الساعة الآن 04:59 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏