سؤال لاخواتى الخبيرات فى عمل الكيك

ازاي اعمل كيك اللى بعين الجمل او الزبيب او الفواكه املجففه من غير ما المكسرات او الزبيب او الفواكه المجففه تنزل فى قاع الصينيه

يا ريت الطريقه بالضبط و لو حد عنده طريقه حلوه و مظبوطه لكيك عين الجمل ؟

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اول شي لازم يكون خليط الكيك ثقيل شوي
يعني ما ينفع لها كيكة خفيفة زي بيتي كروكر او الزبادي لها طريقة معينة

ثاني شي اخلطي الفواكه او المكسرات بشوي دقيق

وبس هذا اللي ااعرفه حبيبتي حبيت افيدك
خارج الخدمة مؤقتاً
شكرا اختى بنت ناس و فى انتظار مشاركه الاخوات بالنصيحه
زي ما قالت لك

نفس المقدار بتاع الدقيق تحطي عليه المكسرات او الزبيب
تعملي زي تغطية بيه
وتخليهم اخر شي تضيفهم
دغري قبل تدخلي الصينية الفرن

وطبعا لازم عجين الكيك يكون ثقيل
[font=Microsoft Sans Serif]مدونتي[b]




صفحتي على الفيس بوك


https://web.facebook.com/amal.and.mona/



عزيزتى توتوك معلش مفهمتش يعنى ايه نفس مقدار الدقيق و هل اخلطه بشويه دقيق و بعدين اخلطه على خليط السمن و البيض و السكر و الدقيق بس اخى شويه دقيق فى الاخر 000


الساعة الآن 07:58 .