سؤال لاخواتى الخبيرات فى عمل الكيك

ازاي اعمل كيك اللى بعين الجمل او الزبيب او الفواكه املجففه من غير ما المكسرات او الزبيب او الفواكه المجففه تنزل فى قاع الصينيه

يا ريت الطريقه بالضبط و لو حد عنده طريقه حلوه و مظبوطه لكيك عين الجمل ؟
09-07-1429 هـ, 09:18 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اول شي لازم يكون خليط الكيك ثقيل شوي
يعني ما ينفع لها كيكة خفيفة زي بيتي كروكر او الزبادي لها طريقة معينة

ثاني شي اخلطي الفواكه او المكسرات بشوي دقيق

وبس هذا اللي ااعرفه حبيبتي حبيت افيدك
09-07-1429 هـ, 11:53 صباحاً
 
شكرا اختى بنت ناس و فى انتظار مشاركه الاخوات بالنصيحه
09-07-1429 هـ, 12:27 مساءً
 
زي ما قالت لك

نفس المقدار بتاع الدقيق تحطي عليه المكسرات او الزبيب
تعملي زي تغطية بيه
وتخليهم اخر شي تضيفهم
دغري قبل تدخلي الصينية الفرن

وطبعا لازم عجين الكيك يكون ثقيل
09-07-1429 هـ, 01:50 مساءً
 
عزيزتى توتوك معلش مفهمتش يعنى ايه نفس مقدار الدقيق و هل اخلطه بشويه دقيق و بعدين اخلطه على خليط السمن و البيض و السكر و الدقيق بس اخى شويه دقيق فى الاخر 000
10-07-1429 هـ, 09:04 صباحاً
 


الساعة الآن 06:53 .