السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
مساء الخيرات و الورد و الياسيمن
و مساء السعادة و الحب و الرضي من الله

خلوني اعرفكم الاول ايه حكاية الجبس و ايه حكاية الدقيق

بس من غير تريقة يا جماعة لاني الحمد لله دلوقتي بقيت طباخة ممتازة و مش بعيد في يوم تشتروا كتبي في الطبخ زي زي ابلة نظيرة

(او حتي ابلة نظيفة بتاعة القطنة اياها)



وانا صغيره قررت اساهم في العمل المنزلي و اعمل سمك مقلي
و عشان تفهموا الوضع كان عامل ازاي يوميها
انا كنت في البيت فانا قولت اعمل اكلة سمك حلوة لبابا وماما واخواتي وكان خالي عندنا ( من حظه طبعا ههههههه)


بعد م نظفت السمك و كدا و جهزت عدة الشغل و جت اللحظه الحاسمة(اللي هي لحظة القلي)
بدور في المطبخ ف لقيت كيس فيه مسحوق ابيض قولت اكيد دا الدقيق و بدات بقي اقلب السمك في الدقيق و ارمي في الزيت
بعدين الوقت بيا طال و انا واقفة ادام الطاسة و السمك مش راضي يتحمر
السمك كله بقي ماسك في بعضه و زي متكون اتجبس

طبعا كان مستحيل اشك ان العيب فيا او في الدقيق اللي لونه ابيض زي الفل ادامي
طبعا شكيت ان العيب يا في الزيت يا في الطاسة يا في النار يا في الاضاءة مش مخلياني شايفة كويس
و عملت دور تاني و تالت لحد م جت ماما وخالي و حصلهم زهول و هما شايفيني بقلب السمك اللي هما مفروض ياكلوه في الجبس الابيض ولقيت الاتنين بيموتوا من الضحك
بس متخافوش محدش كله
بس علي فكرة الغلطة غلطة اللي حط الجبس مكان الدقيق
و في مواقف تانية بس الحمد لله مفيش خسائر في الارواح
بس الفشل بداية النجاح فعلا
***
و في انتظار تجاربكم-ان احببتم التحدث عنها
و اهو يبقي الموضوع اسمه:"كشف المستور"
15-07-1429 هـ, 12:15 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
هههههههههههههههههههههه حلوه منك
15-07-1429 هـ, 12:17 صباحاً
 
صراحه موقف لاتحسدين عليه بس تدرين وش افكر فيه وشلون حلت امك الموقف
15-07-1429 هـ, 12:24 صباحاً
 
ههههههههههههههههه

بجدددددددددددددددد

نهفه
15-07-1429 هـ, 12:42 صباحاً
 
مشكورين يا قمرات بس ايه هوكله ضحك ضحك بس هههههههههههههه هاوزين تجارب وفضايح الطبيخ
لااااااااااااااااااا متبصوليش كده انكم لم تولودا من بطون امهاتكم طباخات
منتظره التجارب هااااا حد يعزز موقفي مش انا لوحدي الي ليا سوابق هههههههع
15-07-1429 هـ, 12:47 صباحاً
 


الساعة الآن 12:25 .