Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • »
السلام عليكم ورحمه الله اخواتى من كام يوم سويت مخلل خيار ودى اول مره بس والله كان خطير تانى يوم اكلنا منه فحبيت اقول طريقته تعرفوا برطمان الى موجو د فيه ورق العنب غسلته وجبت خيار صغير ورسيته داخل الرطمان وحطيت كام قرن فلل اخضر حار شقيته من النص هو والخيار وجبت كرفس اخضر موجود فى محلات الخضار وقطعته بس مو صغير وجبت 2 فص توم وقصمته نصين كل ده على بعضه بالبرطمان وجبت خل ابيض تقريبا 4 م ك وحطيت مياه لغايه ما غطت الخيار كله وحطيت ملح خشن وافلت الغطاء ورجيت البرطمان كويس وجبتن قطعه قماش ولفيت البرطمان فيها وتركته على الرخام تانى يوم ادخلته التلاجه والمساء اكلنا منه اتمنى ان تجربوه وارجوا الدعاء لاخى ان يتم الله عليه بالشفاء عن قريب باذن الله
16-07-1429 هـ, 11:18 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
فؤئه سالم

مشكورة ع المخلل وجزاك الله خيراَ

والله يشفي أخوكــــــــ
16-07-1429 هـ, 11:44 صباحاً
 
انا بعمل بنفس الطريقة بس بغلى المية والخل وبعدين احطهم على الخيار والطريقة دى اخدتها من الاخت دون الله يكرمها
16-07-1429 هـ, 03:16 مساءً
 
معقوله يكفي يوم واحد ليصبح المخلل جاهز للأكل

ان شاء الله اجرب طريقتك قريبا لأن لي طرق سابقه فاشله في اعداد المخلل

ألف شكر
16-07-1429 هـ, 04:19 مساءً
 
ارجو الدعاء لاخى بالشفاء
16-07-1429 هـ, 07:51 مساءً
 


الساعة الآن 10:37 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏