Analysis Services
[size="5"][color="Blue"]

كل عام و انتم بخير


وصفتنا اليوم الحواوشي علي الطريقة المصرية

المقادير

لحم مفروم به نسبة من الدهن + ملح و فلفل اسود + قطرات من عصير الليمون+ بصلة مفرية ناعم + هيل ناعم رشة خفيفة + طماطم مكعبات + فلفل بارد مكعبات + بقدونس مفري + ليه خروف ان وجد تفرم مع اللحم


اضافاتي


سماق


للتقديم

خبز بلدي + ورق زبدة



الطريقة بالخطوات



اولا نتبل اللحم المفروم بالبصلة و الملح و الفلفل الاسود و عصير الليمون


و تترك في الثلاجة لليوم التالي





ثانيا نحضر ارغفة الخبز و تفتح من ناحية واحدة و تحشي باللحم




و نضيف رشة فلفل اسود و سماق

و ممكن نضيف في هذه الحالة الفلفل البارد و البقدونس و مكعبات الطماطم

لكني افضله لحم فقط





يتبع
13-08-1429 هـ, 12:16 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
كده الارغفة بتكون جاهزة






نحضر ورق الزبدة

و نبدأ بتغليف الارغفة





و تدهن بالزيت



يتبع
13-08-1429 هـ, 12:17 مساءً
 
من الوجه و الخلف و انا احب ان ارش فلفل اسود علي وجه الرغيف بعد دهنه بالزيت





و نبدأ بتطبيق الارغفة في ورق الزبدة









يتبع
13-08-1429 هـ, 12:18 مساءً
 
كده انتهي التغليف

هذه الكمية كلها










نبدأ بتمرير الارغفة بالماء كما بالصور ( حتي لا يحترق ورق الزبدة في الفرن )



يتبع
13-08-1429 هـ, 12:19 مساءً
 




و نبدأ برص الارغفة في الفرن علي رف الفرن مباشرة





و الباقي رصيته في صنية و وضعتها علي صنية مقلوبة في القاع حتي لا تكون الارغفة معرضة للنار مباشرة






يتبع
13-08-1429 هـ, 12:19 مساءً
 


الساعة الآن 07:19 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏