السلام عليكم

جربت الفتة المصرية وقالولي مش هية

يا ريت وحدة كريمة تعطيني طريقتها ...وادعيلها من قلبي


عملتها بالهالطريقة
جبت رقاق مصري 3طبقات وكسرتهم وسقيتهم بشوربة اللحم
وبعدين رز مصري مسلوق
ثم تسقية ثوم ناعم مع زيت وشوية خل وشوربة اللحم وطماطم ويغلى ثم يرش فوق الرز
وحطيت اللحم المسلوق والمحمر في السمن
والزينة بصل محمر


بس قالوليلي مشششششششششش هية الفتة المصرية

يا جماعة وين الخطأ؟ في طريقتي

سبحان الله وبحمدة ..عدد خلقة ورضا نفسه وزنة عرشه ومداد كلماته
انا عمتى مصريه تعمله بس ايشششششششش جناااااااان
اقولك وش تسوي
أول شي تسلق اللحمه مع بصل وماجي وتكثر الفلفل الأسود
وبعدين تسوي رز بالشعيريه
بعدين صلصل الخل بالثوم ( تكشني ثوم وبعدين تحطي عليه كاسه خل أسود )
بعدين الخبز اليابس
التقديم
تحط طبقه رز بالشعيريه بعدين طبقه خبز يابس بعدين طبقه رز بالشعيريه وبعدين
اللحم بعدين تسقيها بشويه مرقة اللحم وبعدين تحط الصلصل يوووووووووووووو ووووه مرة تجنن
***** الله اكون افدك
السلام عليكم طريقة العزيزة شقية مرة هى الصح يعنى أوكى لانة الفتة مانحط عليها طماطم **** يعطيكم العافية شهيتونى :24:
هلا اخواتي...ما هو الرقاق المصري؟؟
السلام عليكم
طريقة عمل الفته المصريه
نحمر العيش في السمنه البلدي ونشيله
في باقي السمنه نحط الثوم والخل وانا بحط معلقه صلصه
وشوية شوربه تغلي غلوه وارجع احط العيش فيها تاني
يشرب حبه من الصلصه واحطه في طبق وعليه الرز
واحط باقي الصلصه على الرز وانا بعملها بشوربة البط
وبتبقى روعه
يارب تعجبكم
وعلى فكره بتبقى حلوه بالرقاق بس الأحلى العيش الفلاحي
هو ده بتاع الفته بجد


الساعة الآن 02:01 .