أرجو المساعدة وأطن إن المشكلة دي عند ناس كتير هو مفيش استخدام تانى للمشمش المجفف والتين المجفف واراسيا غير الخشاف ارجوكم ترضوا عليا ضرورى
03-09-1429 هـ, 12:26 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
03-09-1429 هـ, 12:39 مساءً
 
السلام عليكم:

باستخدمهم في حشو الكنافه والبقلاوه والطريقه كالتالي:
تعملى صوص كراميل: أضع معلقتين سكر على النار حتى يتكرمل ثم أضيف عليه حوالى نصف كوب حليب أو كريمه دافيه مع التقليب السريع على نار هاديه وممكن تزودي السائل حسب رغبتك حتى يتكون صوص سميك شويه ثم أضيف عليه تمر وتين مجفف ومشمش مجفف مقطعين وعين جمل ورشة قرفه وأقلب حتى يتغلفوا كلهم بالكراميل والقرفه ثم استخدمهم كحشوه للكنافه أو صينيه البقلاوه ... والطعم أكثر من رائع
--------------------
انقعي الفواكه المجففه في ماء دافي حتى تطرى وتقطع مع فواكه طازجه (سلطة فواكه ) وزينيها بالكريم شانتيه
-------------------
ضيفي قطع المشمش للجيلي بنكهة المشمش أو للمشمشيه
------------------
قطعي المشمش والتين والزبيب ويضاف لعجينة الكيك بدلا من الفواكه المسكره

دي بعض الأفكار .. وكل سنه وانتم بخير وسعاده
03-09-1429 هـ, 03:04 مساءً
 


الساعة الآن 04:16 .