Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
السلام عليكم:

حبايبي

ابي طبق سمك ، يكون رهيييييييييييييب

ابي اغير ، احب اتفنن لريلي بالاكل>>>>>>>>> ربة بيت وطباخة ماهرة

انا كل يوم لازم طبقين وجبة اسوي غير المقبلات والمشروبااااااااااااااااااات


ووووووووو..


المهم ابي وصفات لو سمحتن والله جد

انتظركم
07-09-1429 هـ, 02:33 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
خلاص اذا تأخرتو بالرد

بضطر اسوي السمك باجر


ما عندي وقت لازم اخلص قبل الساعة 5 كل شئ علشان بروح مشوار مهم جداااااااااااااااا
07-09-1429 هـ, 02:46 مساءً
 
على الفطور ساوى سمك مقلي وجمبه طحينة وحمر

او مكبوس سمك
07-09-1429 هـ, 02:52 مساءً
 
ينقل من الساخنه لاطباق عالم حواء
07-09-1429 هـ, 02:56 مساءً
 
حبيبتي اميرة قلبه وروحه انا يوم الجمعه الماضيه عملت طبق سمك نال اعجاب بابا وماما جدا وكل من اكل منه
واليكي الاتي :
هاتى السمك حسب الحاجه طبعا بس يكون سمك ما ياخد وقت طويل بتسويته ويكون منوسط الحجم
وبعدين نظفيه كويس وانقعيه بالخل والليمون لمدة نصف ساعه وبعدين جهزي التتبيلة وهى راس ثوم وملح وشطه وكمون وياريت تزودي الكمون
وبعدين تتبلي السمك وهو منقوع بالخل والليمون وكمان بسكين رفيع وتعملي شقوق على ظهر وجوانب السمكه والثوم واذا تبقى شىء من التتبيله اخلطيه مع الخل والليمون المنقوع بيهم السمك واتركيه لمدة نصف ساعه كمان
وجهزي صينيه وقطعي فيها حبتين بصل على حبتين طماطم على حبتين فلفل اخضر كر****ت ثم ضعى السمك من فوق
ورشى على السمك من فوق شوية زيت وادخليه الفرن على نار متوسطه
ومن حين لاخر شوفيه واتاكدي ان التحمير من فوق ومن تحت وقدميه وهو ساخن مع شويه جرجير مقطع وبقدونس للتجميل
وتعملي جنبه سلطه خضراء وارز ابيض وادعي لي
وبالهنا والشفا
وياريت ما اكون طولت عليكي ودائما اميرة قلبه ورروحه
07-09-1429 هـ, 05:22 مساءً
 


الساعة الآن 08:38 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏