السلام عليكم ورحمه الله
كل عام وانتم بخير
انا عايزه اسال عن الدقيق all purpose flour سواء المبيضbleach او الغير مبيض un bleached
اي نوع افضل لعمل كحك وبيتيفور وسابليه لانه بيطلع ناشف معايا
ومش عندي سمنه هنا

يعني اعمل ايه عشان الدقيق يكون ابن حلال للكحك والبتيفور
وبردوه يكون ابن حلال للبيتزا البان والكرست"بالمره اسال عشان متعبكوش"


وبعدين اي افضل نوع زبده او شي مقارب للسمن البلدي بيتباع في ولمارت او كروجر او ولمارت

وبعدين طريقه بنت حلال للبيتيفور وكحك وغريبه وسابليه تنفع مع الدقيق الامريكي
جزاكم الله خير

اه مع العلم ان مش مكتوب اد ايه جلوتين موجودد علي الدقيق
27-09-1429 هـ, 07:55 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
27-09-1429 هـ, 07:56 مساءً
 
اختي انت باي ولايه ساكنه انا الي اعرفه احنه عدنه اسواق عربيه و اسلاميه عدنه السمن العربي واذا على الطحين في انواع كثيره من الطحين الجيد مثل pillsbury هذا النوع ممتاز للمعجنات بس هذا الي اكدر اساعدك في
27-09-1429 هـ, 08:11 مساءً
 
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
27-09-1429 هـ, 08:16 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (mayosaa)
اختي انت باي ولايه ساكنه انا الي اعرفه احنه عدنه اسواق عربيه و اسلاميه عدنه السمن العربي واذا على الطحين في انواع كثيره من الطحين الجيد مثل pillsbury هذا النوع ممتاز للمعجنات بس هذا الي اكدر اساعدك في
جزاك الله خيرا
انا التراي ستيت
بعيد عن اوهايو
27-09-1429 هـ, 08:18 مساءً
 


الساعة الآن 09:56 .